Soft Cell: Επιστρέφουν με νέο άλμπουμ μετά από 20 χρόνια

Soft Cell: Επιστρέφουν με νέο άλμπουμ μετά από 20 χρόνια

Το τελευταίο υλικό, που κυκλοφόρησε από το θρυλικό ντουέτο ήταν το τραγούδι  «Northern Lights» το 2018

Soft-Cell
Το θρυλικό ντουέτο Soft Cell επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ, 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του θρυλικού LP «Cruelty Without Beauty». Ο Μαρκ Άλμοντ και ο Ντέιβ Μπολ δήλωσαν ότι είναι απασχολημένοι γράφοντας νέα μουσική, παρά το γεγονός ότι έδωσαν την τελευταία τους συναυλία στο O2 Arena στο Λονδίνο το 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το  2022. Ακριβής ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμα. 



Το γεγονός αυτό είχε προετοιμάσει τους θαυμαστές τους ότι δε θα άκουγαν ξανά κάποια νέα κυκλοφορία του αγγλικού ποπ ντουέτου. Ως έκπληξη σε αυτούς έρχεται τώρα το έκτο -κατά σειρά- άλμπουμ των δύο μουσικών.

Όταν ρωτήθηκαν σχετικά με το περιεχόμενο του άλμπουμ, ο μουσικός Ντέιβ Μπολ ανέφερε: «Δεν έχουμε προσπαθήσει να γράψουμε ένα άλλο «Tainted Love». Ίσως θα έπρεπε! Αλλά θα ήταν ακατάλληλο για δύο άντρες 60 ετών να προσπαθήσουν να γράψουν ανάλαφρη ποπ. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε γίνει μίζεροι ούτε ότι πρόκειται για heavy industrial μουσική. Θα έλεγα ότι τα τραγούδια ακούγονται πολύ λιτά, μελωδικά με μπάσο», ενώ κατέληξε ότι: «Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με το πώς προχωράει, ακούγεται υπέροχο».

Στη συνέχεια της συνέντευξης του στη Daily Star, δήλωσε: «Πριν από τη συναυλία στο O2, ο Μαρκ και εγώ είχαμε να δούμε ο ένας τον άλλον για περίπου 15 χρόνια. Τα χρόνια που μεσολάβησαν είχαμε αρχίσει να ακουγόμαστε ώριμοι. Τα νέα τραγούδια είναι από αυτά που δεν ξεχνιούνται, αλλά εμπεριέχουν περισσότερη εμπειρία.»


Κλείσιμο
Soft Cell - Northern Lights








Ειδήσεις σήμερα

Μάζεψαν 50 σακούλες σκουπιδιών μετά το κορωνοπάρτι με τα 2.000 άτομα στην Κυψέλη - Δείτε το πριν και το μετά

Κηδεία πρίγκιπα Φιλίππου: «Aτσάλινος κλοιός» γύρω από το Μπάκιγχαμ και το Κάστρο του Ουίνδσορ

Self test στον ιδιωτικό τομέα: Για ποιους είναι υποχρεωτικά από τη Δευτέρα - Πώς δηλώνεται το αποτέλεσμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης