Το Facebook μπλόκαρε τον Σπύρο Μιχαλόπουλο μετά την ανάρτησή του για τον Φιλιππίδη

Το Facebook μπλόκαρε τον Σπύρο Μιχαλόπουλο μετά την ανάρτησή του για τον Φιλιππίδη

Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα - Πώς αντέδρασε ο σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών

michalopoulos
«Τιμωρήθηκε» με αποκλεισμό από το Facebook o Σπύρος Μιχαλόπουλος μετά από την ανάρτησή του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών στο ποστ του υπερασπίστηκε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά κάποιοι χρήστες έκαναν καταγγελία στο προφίλ του και ο γνωστός σκηνοθέτης αποκλείστηκε από το Facebook για 24 ώρες.

Το γεγονός γνωστοποιήθηκε όταν φίλοι του έγραψαν στο προφίλ του: «Εξ αιτίας της αναπαραγωγής υβριστικών σχολίων στο πρόσωπό του το φμπ απέκλεισε τον Σπύρο Μιχαλόπουλο, Spiros Michalopoulos για 24 ώρες. Μόλις με ενημέρωσε».

Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα

Θέση στο θέμα του αποκλεισμού πήρε και η Έλενα Ακρίτα η οποία έγραψε στο δικό της προφίλ: «Το fb απέκλεισε για 24 ώρες τον σκηνοθέτη Spiros Michalopoulos (Άγριες Μέλισσες μεταξύ πολλών άλλων) γιατί με τον - γνωστό σε εμάς τους φίλους του - ευθύ και και κατηγορηματικό τρόπο, καυτηρίασε την άθλια στάση του Πέτρου Φιλιππιδη απέναντι στην ΚΥΡΙΑ Anna Maria Papaharalambous. Επώνυμοι κι ανώνυμοι υπερασπιστές του φερόμενου ως βιαστη, καθυβρίσαν τον Σπύρο με χυδαιότητες και χαρακτηρισμούς που δεν τους χωράει ανθρώπου νους. Ο γνωστός σκηνοθέτης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας λόγιος με βαθιά μόρφωση, υψηλό ήθος και προοδευτικές αντιλήψεις. Στέκομαστε στο πλευρό του, είμαστε #μετονΣπύρο».

Το fb απέκλεισε για 24 ώρες τον σκηνοθέτη Spiros Michalopoulos (Άγριες Μέλισσες μεταξύ πολλών άλλων) γιατί με τον -...

Posted by Elena Akrita on Tuesday, May 18, 2021


Το σχόλιο του Σπύρου Μιχαλόπουλου

Ο ίδιος, τρολάροντας την απόφαση του Facebook, έγραψε πριν απενεργοποιηθεί η δυνατότητά του να κάνει αναρτήσεις για 24 ώρες:

«Και το επιμύθιο

Ρε μιχαλοπουλε άσε τα διαδικτυακά δικαστήρια και κοίτα να ανεβάσεις καμμια σειρά της προκοπής και όχι τηλεοπτικά σκουπίδια όπως οι μέλισσες.. Τον Πέτρο δεν τον φτάνεις...βασικα ούτε μια τρίχα από τα αρχιδια του δεν είσαι σε επίπεδο καριέρας και αναγνωρισιμοτητας.. Σταμάτα να αυτογελειοποιεισαι λοιπόν και κοίτα πως θα βελτιωθείς ως επαγγελματιας και ως άνθρωπος».

Κλείσιμο

Και το επιμύθιο Ρε μιχαλοπουλε άσε τα διαδικτυακά δικαστήρια και κοίτα να ανεβάσεις καμμια σειρά της προκοπής και όχι...

Posted by Spiros Michalopoulos on Tuesday, May 18, 2021


H «ενοχλητική» ανάρτηση του Σπύρου Μιχαλόπουλου 

Θέση στην υπόθεση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και του Πέτρου Φιλιππίδη πήρε ένας εκ των σκηνοθετών της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook, ο σκηνοθέτης τάσσεται υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, σχολιάζοντας το ήθος και την αξιοπρέπεια της. Ταυτόχρονα ρίχνει τα βέλη του στον Πέτρο Φιλιππίδη, αναφέροντας ότι έχει χάσει τη μπάλα. Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος δεν παρέλειψε να πετάξει την μπηχτή του και στη Βάνα Μπάρμπα, η οποία το περασμένο Σάββατο υποστήριξε τον Φιλιππίδη δημοσίως.

Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη.. αρκετά πια..

Posted by Vana Barba on Saturday, May 15, 2021


«Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπεια της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Η Anna Maria Papaharalambous δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπεια της.Αλλοι πρέπει να το...

Posted by Spiros Michalopoulos on Monday, May 17, 2021


Ο σκηνοθέτης προέβη και σε δεύτερο ποστ χωρίς να αναφέρει το όνομά του«Στην εγκληματολογική Ψυχολογία,αναγνωρίζουμε τον πιθανό ένοχο απο μια σειρα σκέψεων  και συνειρμών.Συνήθως απο τις τακτικές άμυνας του. Οταν δηλαδη χρησιμοποιεί σαν άμυνα ένα σκεπτικό που σκοπό έχει τη "δολοφονία" του χαρακτηρα του θύματος.Ακούμε λοιπόν φρασεις όπως.."ηταν προκλητικο το ντυσιμο", "ηταν προκλητική η συμπεριφορα της,τι να έκανα,άνδρας ειμαι", "ταθελε και τάπαθε" η "με ήθελε πολυ και επειδή δεν ακολουθησα με εκδικείται". Τότα αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της ευθύνης του η την ενοχή του. Ο συγκεκριμένος κατηγορουμενος επελεξε εναν τετοιον δρόμο,απο απελπισία,απο ανάγκη αθωωσης,η απο ανάγκη επιβίωσης.Σε ένα γεγονός που καθ όλα ειναι εις βάρος του.Η υπερασπιστική του γραμμη ειναι λάθος,και μάλιστα αναφέρεται σε γεγονός που δεν κατηγορείται λόγω παραγραφής.Κλιμα δημιουργεί με βάση την ματαιοδοξία του.Κι ένα απλός νομικός απόφοιτος θα το καταλάβει αμέσως το σφάλμα. Η αυτογνωσία έχει πάει περίπατο στη συγκεκριμένη περίπτωση.Η δυστυχία του να είσαι αναιδής στον εαυτό σου».

Στην εγκληματολογική Ψυχολογία,αναγνωρίζουμε τον πιθανό ένοχο απο μια σειρα σκέψεων και συνειρμών.Συνήθως απο τις...

Posted by Spiros Michalopoulos on Monday, May 17, 2021

Μιχαλόπουλος για Φιλιππίδη: Κίνηση απόγνωσης και πανικού - Ανήθικο να βάζεις τη γυναίκα σου μέσα σε αυτό

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος μετά τις αναρτήσεις του στο Facebook υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Ο σκηνοθέτης της σειράς Άγριες Μέλισσες είναι καταπέλτης εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη για τον οποίο λέει μεταξύ άλλων πως «είναι ανήθικο ανήθικο να βάζεις τη γυναίκα σου μέσα σε αυτό».

«Η υπερασπιστική γραμμή του Πέτρου Φιλιππίδη είναι κίνηση απόγνωσης και πανικού. Απαντάει κάπου ο κ. Φιλιππίδης που δεν έχει κατηγορηθεί. Στα μάτια τα δικά μου είναι πολύ ανήθικο να βάζεις τη γυναίκα σου μέσα σε αυτό. Δεν έχει κανένα νόημα. Πρόκειται για μια καταγγελία παλιά και δεν κατηγορείται για αυτό. Προχωράει σε δολοφονία χαρακτήρων. Προσπαθεί να βγάλει προς τα έξω ότι είναι θύμα αλλά δεν είναι θύμα. Δε γίνεται να τον εκδικείται για κάτι που έγινε 20 χρόνια πριν…», είπε ο γνωστός σκηνοθέτης και συνέχισε:

«Δεν μπορεί να σπιλώνει άτομα. Θεωρώ ανήθικη την απολογία του στο κομμάτι της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Με την κυρία Παπαχαραλάμπους συνεργαστήκαμε πέρσι στον ANT1 και ήταν μια κυρία. Δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της. Εμένα με ενόχλησε ο τρόπος που προσπαθεί να παρουσιάσει το ζήτημα. Προσπάθησε να τη διασύρει. Ο χώρος μας τάσσεται υπέρ της αλήθειας. Ας περιμένουμε να δούμε αν θα πάει στο δικαστήριο».

Σπύρος Μιχαλόπουλος: Είναι ανήθικο αυτό που κάνει ο κύριος Φιλιππίδης



Ειδήσεις σήμερα:

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Περάσαμε τους 200 εκατ. εμβολιασμούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ξεκίνησαν να χορηγούν πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της Covid-19 στις Βρυξέλλες

Πώς η Μαδρίτη έφτασε να απελάσει 4.000 μετανάστες μέσα σε λίγες μέρες - Όλο το παρασκήνιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης