Τόνυ Δημητρίου: Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μου είχε πει ότι είχε παρενοχληθεί

Τόνυ Δημητρίου: Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μου είχε πει ότι είχε παρενοχληθεί

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι και εκείνον τον είχαν προσεγγίσει ευγενικά σε δύο περιπτώσεις άνδρες σκηνοθέτες

Toni_Dimitriou
Για όλα μίλησε ο Τόνυ Δημητρίου στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο νέο του μαγαζί, το κίνημα #MeToo, ενώ αποκάλυψε ότι και ο ίδιος γνώριζε την περίπτωση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει το μέγεθος της κατάστασης.

«Είμαι καλά αυτή την περίοδο, έχω υγεία. Πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε υγεία. Εγώ προσωπικά προσέχω, έχω τη μάσκα, τα αντισηπτικά μου. Το μαγαζί, το Cashew, πάει καλά, εγώ είμαι κάθε μέρα εκεί από το πρωί, φροντίζω να τηρούνται τα μέτρα, μιλάω με όλο τον κόσμο και είμαι πολύ καλά. Και νεότερος είχα ένα μπαρ στου Ψυρρή, ένα κλαμπ, ένα beach bar, ένα καφέ. Ένας ηθοποιός πρέπει να κάνει και άλλα πράγματα. Είχα την τύχη να ξέρω τη δουλειά από μωρό παιδί. Ο πατέρας μου είναι γνωστός ηθοποιός στην Κύπρο και ήξερα ότι αν αγαπάς αυτή τη δουλειά πρέπει να κάνεις και κάτι άλλο μαζί, για να μπορείς να κάνεις καλύτερες καλλιτεχνικές επιλογές», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.

«Η γενιά μου είναι η τελευταία γενιά που μπήκε στη σχολή για να παίξει το θέατρο. Δεν υπήρχε η ιδιωτική τηλεόραση εκείνη την εποχή. Ο στόχος μας ήταν το θέατρο. Και όσοι παίξαμε νωρίς στην τηλεόραση είχαμε στοχοποιηθεί. Με έχουν αποκαλέσει εμπορικό ηθοποιό. Έκανα και άλλα σίριαλ επειδή ήξερα τη δουλειά. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου μου την έδωσε η τηλεόραση. Είχε έρθει ένας παππούς, τότε παιζόταν το “Άγγιγμα Ψυχής”, και μου είπε ότι είμαι το στήριγμά του και ότι περίμενε πότε θα με δει. Δεν πρέπει να υποτιμούμε την τηλεόραση. Μας δίνει και το ψωμί μας», πρόσθεσε επίσης ο Τόνυ Δημητρίου.

Μιλώντας για το νέο του μαγαζί, το Cashew που ήρθε για να εγκαινιάσει μια νέα εποχή απόλαυσης με σεβασμό στον σύγχρονο καταναλωτή και υψηλής ποιότητας προϊόντα, ο ίδιος είπε ότι: «Το Περιστέρι έχει αλλάξει πολύ πια. Εγώ είμαι κάθε μέρα στο Cashew. Ο κόσμος με πλησιάζει με αγάπη και εμπιστοσύνη. Το μαγαζί έχει ανοίξει τέσσερεις μήνες, και με έχει συγκινήσει η ανταπόκριση του κόσμου».

«Το γνώριζα με το ήξερα έχει τεράστια απόσταση», είπε μιλώντας για το ελληνικό #MeToo, και συνέχισε ότι: «Το θέατρο είναι μια δουλειά με πάθος, αλλά όταν φτάνουμε σε επιθέσεις είναι κάτι άλλο. Επίσης είναι διαφορετικό κάποιου να του αρέσουν τα κορίτσια, και άλλος να τα κλειδώνει στα καμαρίνια. Πώς να θίξω κάτι που δεν έχει πει το θύμα; Χαίρομαι πολύ που άνοιξαν τα στόματα. Ήξερα για μία περίπτωση που μου είχε πει το ίδιο το άτομο ότι πιέζεται, πριν από 15 χρόνια. Δεν ήξερα λεπτομέρειες, γιατί θα είχα πει να πάει στην αστυνομία. Μου είχε πει η Παπαχαραλάμπους ότι είχε παρενοχληθεί αλλά δεν ήξερα το μέγεθος».

«Με έχουν φλερτάρει. Με έχουν προσεγγίσει ευγενικά σε δύο περιπτώσεις άνδρες σκηνοθέτες. Ήταν κολακευτικό. Εγώ ήμουν πάντα ωμός. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι με όσα έχουν ακουστεί. Είμαστε σε αμηχανία, δεν το χωράει ο νους μας ότι έχει συμβεί αυτό. Δε θα λείψουν από το θέατρο όσοι έχουν καταγγελθεί. Το θέατρο μπορεί χωρίς κανέναν μας», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

«Η σύντροφός μου είναι η απόδειξη ότι με αγαπάει ο Θεός. Είμαστε 6 χρόνια μαζί», είπε κλείνοντας ο γνωστός ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9vbbqownq4h-sf)

Ειδήσεις σήμερα:

Viral βίντεο φοιτήτριας στο ΑΠΘ που λέει σε άνδρα των ΜΑΤ: «Τι θα με κάνεις; Δείρε με»!

Λινού (ΘΕΜΑ 104,6): Να βγούμε έξω την Καθαρά Δευτέρα με μέτρα και να αερίσουμε τα σπίτια μας

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η όψη μου με τρομάζει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης