Ντρου Μπάριμορ: Ετοιμάζει reunion για τους «Αγγελους του Τσάρλι»

Ντρου Μπάριμορ: Ετοιμάζει reunion για τους «Αγγελους του Τσάρλι»

Πέρασαν 20 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας 

2890919
Η Ντρου Μπάριμορ, για την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο CBS, εξασφάλισε το reunion της ταινίας «Αγγελοι του Τσάρλι» στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Έτσι, Λούσι Λιου και Κάμερον Ντίαζ θα είναι οι πρώτες καλεσμένες στο Drew Barrymore Show που κάνει πρεμιέρα στην αμερικανική τηλεόραση τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Η τριάδα των «Άγγελων του Τσάρλι» είχε συναντηθεί ξανά τον Μάιο του 2019, κατά την τελετή προς τιμή της Λούσι Λιού στη λεωφόρο της δόξας στο Χόλιγουντ.

Η ταινία «Άγγελοι του Τσάρλι» συμπληρώνει 20 χρόνια από την πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου. Το φιλμ δράσης, παρότι δεν έλαβε και τις πιο θερμές κριτικές, αποτέλεσε μεγάλη εμπορική επιτυχία και κατετάγη 12ο στη λίστα με τις εμπορικότερες ταινίες για το 2000. Η επιτυχία της ταινίας με την Ντρου Μπάριμορ και τις Λούσι Λιού και Κάμερον Ντίαζ, οδήγησε σε ένα σήκουελ τρία χρόνια αργότερα.

Η Ντρου Μπάριμορ, το κοριτσάκι που ξεχώρισε μέσα από την ταινία «E.T. ο εξωγήινος», 45 ετών σήμερα σκοπεύει στην ίδια εκπομπή να έχει καλεσμένο τον Άνταμ Σάντλερ, με τον οποίο έχει βρεθεί δύο φορές στη μεγάλη οθόνη με πιο αξιομνημόνευτη την κωμωδία «50 πρώτα ραντεβού».

Στην πολυθρόνα απέναντι από την Ντρου Μπάριμορ αναμένεται την πρώτη εβδομάδα της εκπομπής – η οποία εικάζουμε θα κινείται στη λογική της Ντιτζένερις – η Ριζ Γουίδερσπουν, η Τζέιν Φόντα, η Σαρλίζ Θερόν και η Τάιρα Μπανκς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@thedrewbarrymoreshow !!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης