Ναόμι Κάμπελ: Πληροφορίες περί παρένθετης μητέρας και «μυστικού Αμερικανού συντρόφου» στη ζωή της

Ναόμι Κάμπελ: Πληροφορίες περί παρένθετης μητέρας και «μυστικού Αμερικανού συντρόφου» στη ζωή της

Η πρώτη δήλωση της 50χρονης καλλονής στους φαν της μετά την ανακοίνωση ότι απέκτησε ένα κοριτσάκι - «Είναι τιμή μου να ξεκινώ αυτό το καινούργιο κεφάλαιο» γράφει το supermodel με την ταραχώδη ζωή

naomi34
Η Ναόμι Κάμπελ βλέπει το νέο κεφάλαιο που ξεκινάει στη ζωή της με τον ερχομό του πρώτου της μωρού ως μια μεγάλη τιμή, που την κάνει να αισθάνεται ταπεινότητα, όπως ανέφερε η ίδια η 50χρονη καλλονή στο πρώτο της σχόλιο μετά την ανακοίνωση-βόμβα που έκανε τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ.

Εχθές, Τρίτη, το μοντέλο ανακοίνωσε μέσω των social media ότι απέκτησε μια κορούλα, ποστάροντας μάλιστα και μια φωτογραφία με τα μικροσκοπικά ποδαράκια του μωρού στην παλάμη της. Μερικές ώρες αργότερα, κατά την πρεμιέρα της συνέντευξης που πήρε το μοντέλο από την 74χρονη σχεδιάστρια μόδας Νταϊάν Φον Φέρστενμπεργκ στο πλαίσιο της εκπομπής του «No Filter» στο YouTube, αλληλεπίδρασε με ορισμένους φαν, ευχαριστώντας τους για τις ευχές τους και περιγράφοντας τα συναισθήματα που βιώνει σε αυτήν την πολύ σημαντική φάση της ζωής της.



«Γεια σας αγάπες μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας πριν τα γενέθλιά μου... Όσον αφορά στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή μου ως μητέρα το θεωρώ τιμή μου και αισθάνομαι ταπεινότητα», έγραψε στο live stream chat η «μαύρη γαζέλα».

Η ενότητα των σχολίων κάτω από το βίντεο της Κάμπελ πλημμύρισε από ευχές και συγχαρητήρια με αποδέκτη την καινούργια μαμά. Στην ίδια τη συνέντευξη η Ναόμι ανέφερε πώς χρησιμοποίησε το lockdown  ως μια περίοδο περισυλλογής, και συμφώνησε με την καλή της φίλη Νταϊάν όταν είπε ότι η πανδημία μας έδωσε την ευκαιρία να «σκεφτούμε τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εμάς».

Κλείσιμο


Την ίδια ώρα, φουντώνουν τα σενάρια ως προς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ήρθε στον κόσμο η κορούλα της Κάμπελ. Σύμφωνα με την Daily Mail, φημολογείται ότι η Κάμπελ απέκτησε το πρώτο της μωρό μέσω παρένθετης μητέρας.

Φωτογραφίες που δημοσιεύει το site δείχνουν τη σταρ τρεις εβδομάδες πριν από τον ερχομό του μωρού να κάνει βόλτα στη Νέα Υόρκη, την πόλη όπου πλέον κατοικεί μόνιμα.

naomi_1


Το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας κάνει επίσης λόγο για πληροφορίες ότι το supermodel σχεδιάζει να αναθρέψει το μωρό με τη βοήθεια του «μυστικού Αμερικανού συντρόφου της».

Άτομα από το στενό περιβάλλον της καλλονής είπαν εχθές στη Sun ότι η Ναόμι (που δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της και μεγάλωσε κυρίως κάτω από τη φροντίδα της γιαγιάς της) είναι απόλυτα ευτυχισμένη με τον ερχομό του μωρού της, που μπήκε στη ζωή της τη στιγμή που η ίδια θεώρησε ιδανική για να γίνει μαμά.






Ειδήσεις σήμερα 

Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή που άνδρας αρπάζει 4χρονο από το κρεβατάκι του - Βρέθηκε νεκρό λίγες ώρες μετά!

Ηλεία: Καταδικάστηκε 62χρονος για ασέλγεια στον εγγονό του

Διπλωματικό μποϊκοτάζ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2022 στο Πεκίνο σχεδιάζει η Πελόζι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης