Ναόμι Κάμπελ: Ποζάρει με το μπικίνι της στη μαγευτική Κένυα
«Εκεί που θα ηθέλα να είμαι...στο πουθενά και ελεύθερη» έγραψε η ίδια
Η Ναόμι Κάμπελ... ταξίδεψε, τους 10 εκατομμύρια followers της στο Instagram, στην Κένυα της Αφρικής με μερικές φωτογραφίες που ανέβασε από το πρόσφατο παρελθόν της. Η γαζέλα της πασαρέλας ποζάρει χαρούμενη στην Αφρική με το μπικίνι της και είναι εξαιρετική. «Εκεί που θα ηθέλα να είμαι...στο πουθενά και ελεύθερη» έγραψε η ίδια στη λεζάντα των φωτογραφιών της.
Η Ναόμι Κάμπελ γεννημένη στις 22 Μαΐου του 1970, είναι διάσημη βρετανίδα μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας.
Ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία 15 ετών, καθιερώθηκε μεταξύ των πιο αναγνωρίσιμων και απαιτητικών μοντέλων στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και της δεκαετίας του 1990 και ήταν ένα από τα έξι μοντέλα της γενιάς της που έχουν κηρυχθεί supermodels από τη βιομηχανία της μόδας και τον διεθνή τύπο.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας