Η Έμα Γουάτσον απαντά στα δημοσιεύματα που την θέλουν να αρραβωνιάστηκε

Η Έμα Γουάτσον απαντά στα δημοσιεύματα που την θέλουν να αρραβωνιάστηκε

Με αφορμή τις τελευταίες συχνές εξορμήσεις της ηθοποιού με τον αγαπημένο της και τα τρυφερά τετ-α-τετ τους, έχουν γεννηθεί φήμες, που θέλουν το ζευγάρι να αρραβωνιάστηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας

watson
Η Έμα Γουάτσον αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα περί της προσωπικής της ζωής με μερικές αναρτήσεις της στο Twitter.

H αγαπημένη ηθοποιός του Χάρι Πότερ διέψευσε τα δημοσιεύματα, που τή θέλουν να αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Λέο Αλεξάντερ Ρόμπιντον. Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2019 και γενικά κρατάει ένα χαμηλό προφίλ, προσπαθώντας να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Παρ' όλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός τούς έχει εντοπίσει πολλές φορές, είτε να τρέχουν μαζί φρεσκάροντας τη φυσική τους κατάσταση είτε ακόμα και να ανταλλάσουν μερικά φιλιά. 

watson_leo


Στην πρώτη ανάρτησή της στο Twitter η Έμα Γουάτσον γράφει: «Αγαπημένοι μου φανς, οι φήμες σχετικά με το αν αρραβωνιάστηκα ή όχι και σχετικά με το εάν η καριέρα μου βρίσκεται σε βαθύ ύπνο ή όχι, είναι μερικοί τρόποι για να κερδίσουν κάποιοι κλικς, ανεξαρτήτως αν αποδεικνύονται αληθείς ή ψεύτικες», ενώ σε μία δεύτερη ανάρτηση της υπόσχεται στο κοινό της πως αν υπάρξει κάποια τέτοια εξέλιξη θα τούς ενημερώσει η ίδια.



Έπειτα, στην τελευταία της ανάρτηση εξήγησε πως εφόσον η ίδια δεν αποκαλύπτει κάποιο νέο στο κοινό της, αυτόματα αυτό σημαίνει πως όλα παραμένουν ως έχουν και δεν χρειάζεται ο καθένας να κατασκευάζει δικά του σενάρια. «Εντωμεταξύ, παρακαλώ όταν δεν έχετε νέα από εμένα, να υποθέτετε πως περνάω ήσυχα τον χρόνο μου μέσα στην πανδημία -όπως και ο περισσότερος κόσμος- αποτυγχάνοντας να φτιάξω ψωμί, φροντίζοντας τα αγαπημένα μου πρόσωπα και κάνοντας ό,τι μπορώ για να μη διασπείρω τον ιό, που εξακολουθεί να επηρεάζει τους ανθρώπους», εξήγησε η ηθοποιός.


Ειδήσεις σήμερα 

Στην Ολομέλεια της Βουλής σήμερα το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια

Τρεις γυναίκες απειλούν να στείλουν φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη: Οι καταθέσεις που σοκάρουν

Κουρέματα μισθωμάτων: Δεν πληρώνουν ενοίκιο Μαΐου μέχρι να βγουν οι ΚΑΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης