Η Φαίη Σκορδά σπάει τα εμπορικά κοντέρ και η Ελενα Τσαγκρινού εντυπωσιάζει στην Eurovision

Η Φαίη Σκορδά σπάει τα εμπορικά κοντέρ και η Ελενα Τσαγκρινού εντυπωσιάζει στην Eurovision

Κλείνουν τα καστ, κλείνουν τα πάνελ, υπογράφουν τα συμβόλαια και όλοι μένουν στα ίδια

skorda
Στον τυφώνα των μετακινήσεων γίνονται και πολλές αστοχίες. Ξεχνούν κάποιοι δημοσιογράφοι ότι οι τελικά οι περισσότερες φήμες διακινούνται τελικά από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο χτίζουν τον μύθο τους. Μέχρι κάποιο σημείο όμως, διότι έρχεται η στιγμή να σοβαρευτούν όλοι και να ειπωθούν οι αλήθειες. Κι εκεί καταλήγουμε όλοι στο ίδιο συμπέρασμα: πολύ κακό για το τίποτα.

Η στήλη το γράφει από την πρώτη μέρα πως οι παρουσιαστές του «Πρωινού» δεν θα αλλάξουν και πως Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας θα παραμείνουν στο πόστο τους. Το εμπορικό ενδιαφέρον για την εκπομπή είναι εντυπωσιακό και πολλοί πελάτες δυσκολεύονται να βρουν θέση… Γι αυτό τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας καλό θα ήταν να προωθηθούν στην μυθοπλασία.

Από την άλλη η πρωινή ζώνη που κάποιοι ονειρεύονται ότι θα δημιουργηθεί στον ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα δεν έπεσε ποτέ ως θέμα συζήτησης στο κανάλι του Φαλήρου, το οποίο πολύ συνειδητά αφενός έχει αποφασίσει να επενδύει σε ενημερωτικά πρωινά προγράμματα αφετέρου να μην ξοδεύει χρήματα πρωί και μεσημέρι τις ίδιες ημέρες.

Τέλος, ας περιμένουμε λίγο να ολοκληρωθούν κάποια συμβόλαια γιατί ουδείς θα παραδεχθεί το παραμικρό όσο είναι σε ισχύ το συμβόλαιό του με τον σταθμό στον οποίο βρίσκεται.

Κλείσιμο
moutafi


Η Ελισάβετ Μουτάφη θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας καθημερινής σειράς του Mega, με τίτλο «Το αύριο μας ανήκει» η οποία θα είναι lead in για το δελτίο ειδήσεων. Θα προηγούνται το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη και μετά ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Στις 21.00 θα προβάλλεται καθημερινά η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Η γη της ελιάς» ενώ για το α’ μισό της σεζόν προορίζονται οι σειρές των Ρέππα – Παπαθανασίου «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» και του Θοδωρή Παπαδουλάκη «Κομάντα και Δράκοι» αλλά και η σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα» με τους Αρη Λεμπεσόπουλο, Ταμίλα Κουλίεβα και Γιώργο Παπαγεωργίου. Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα προβληθεί στο β’ μισό της σεζόν.

Συνεχίζεται ο προβληματισμός στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής για την ενίσχυση της ψυχαγωγίας. Μόνο τα σίριαλ δεν αρκούν και οι εκπομπές δεν τραβάνε. Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις και αλλαγές. Θα γίνουν;

tsagkrinou

Αύριο το βράδυ στον α’ ημιτελικό της Γιουροβίζιον θα είναι μία καλή ευκαιρία να καταλάβουμε γιατί η Ελενα Τσαγκρινού είναι πλέον φαβορί. Η κοπέλα έχει άστρο.

Και κλείνουμε με το καθιερωμένο κουίζ μας… Ποιος πανελίστας δέχθηκε πρόταση από εκπομπή που ετοιμάζεται και συζητιέται περισσότερο απ’ οποιαδήποτε άλλη στην ελληνική τηλεόραση λόγω της παρουσιάστριάς της;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης