Η Phoebe Dynevor μιλάει για το πώς αντιμετώπισε τις ερωτικές σκηνές στο Bridgerton

Η Phoebe Dynevor μιλάει για το πώς αντιμετώπισε τις ερωτικές σκηνές στο Bridgerton

Η σειρά του Netflix φημίζεται για τις ερωτικές της σκηνές - «Ήταν δύσκολες και απαιτούσαν πολλή προετοιμασία», εξηγεί η σκηνοθέτιδα που ήταν υπεύθυνη για το γύρισμα τους

Phoebe-Dynevor
Για τις πολυσυζητημένες ερωτικές σκηνές της αγαπημένης σειράς του κοινού «Bridgerton» μίλησε σε συνέντευξη της στο Deadline η πρωταγωνίστρια Phoebe Dynevor.

Εξήγησε πως συγκεκριμένα, οι ερωτικές σκηνές της Daphne Bridgerton, την οποία υποδύεται, με τον Simon Bassett, που υποδυόταν ο Rege-Jean Page, είχαν μεγάλη σημασία για την εξέλιξη της πλοκής. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η σεξουαλική εξέλιξη των χαρακτήρων ήταν πολύ σημαντική. Και εγώ και ο Rege και όλοι όσοι ασχολούμασταν θέλαμε να το αποδώσουμε με έναν αληθινό τρόπο, που φυσικά ήταν και ασφαλής για όλους μας», ενώ δήλωσε πως δεν έχει να πει κάτι άλλο για αυτό το θέμα. 



Για τις συγκεκριμένες σκηνές του ζευγαριού είχε μιλήσει πρόσφατα και η υπεύθυνη σκηνοθεσίας τους Lizzy Talbot, η οποία είχε δηλώσει πως ήταν εξαιρετικά δύσκολες και χρειάζονταν μεγάλη προετοιμασία πριν το γύρισμά τους. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως η αγαπημένη της ήταν αυτή, που το ζευγάρι βρίσκεται στην βιβλιοθήκη. «Την γυρίσαμε σε ένα πριβέ κλαμπ του Λονδίνου, όπου οι γυναίκες δεν επιτρέπονταν μέχρι το 1980 και εμείς απλά μπήκαμε μέσα και γυρίσαμε μία σκηνή στοματικής απόλαυσης», καταλήγει.



Όταν στο τέλος της συνέντευξης, η πρωταγωνίστρια της σειράς ρωτήθηκε για το πώς διαχειρίστηκε το ρόλο της σαν Daphne και αν ένιωσε κοντά της, εκείνη απάντησε: «Υπήρχαν πολλές διαφορές ανάμεσα σε εμένα και την Daphne, αλλά νομίζω ότι δίνει αξία στην οικογένεια, όπως κι εγώ, και σε μια περίοδο που οι γυναίκες είχαν μόνο μία επιλογή, ήταν αποφασισμένη να το πετύχει, όπως κάνω κι εγώ στην καριέρα μου. Πιστεύω με αυτόν τον τρόπο μπήκα στον χαρακτήρα της Daphne».

Phoebe Dynevor On Watching ‘Bridgerton’ Sex Scenes w/Parents
Κλείσιμο







Ειδήσεις σήμερα 

ΕΟΔΥ: Όλα τα σημεία που θα διενεργούνται σήμερα δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό

Έκτακτη συνεδρίαση του Αραβικού Κοινοβουλίου για το Μεσανατολικό αύριο

Παλαιστίνη: 42 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης