Cook Beef: Η πιο ανατρεπτική μαγειρική παρέα σε νέες περιπέτειες

Cook Beef: Η πιο ανατρεπτική μαγειρική παρέα σε νέες περιπέτειες

Ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, απόψε στις 18:20, στο Star ετοιμάζουν ένα «αλλιώτικο» φαγητό στρατού, μοιράζονται μαζί μας τα πιο χρήσιμα tips και φυσικά μας παρουσιάζουν μια ακόμα ιδιαίτερη μαγειρική κόντρα.

COOK_BEEF__4_
«Αλτ! Τις ει;», αν αυτή η ατάκα σου είναι γνώριμη σημαίνει ότι έχεις κάνει τη θητεία σου και γνωρίζεις τί εστί ελληνικός στρατός. Κι αν έχεις ενδιαφέρουσες ιστορίες να θυμάσαι από τότε, σίγουρα το φαγητό δεν είναι μία από τις καλύτερες αναμνήσεις σου.

Γι αυτό απόψε οι πέντε αγαπημένοι σεφ του  Cook Beef  δίνουν εύκολες λύσεις που θα κάνουν το στρατιωτικό μενού να φαντάζει μενού εστιατορίου.

Έτσι, αν είσαι ή υπάρξεις κάποτε μάγειρας στον στρατό οι γνώσεις αυτές σίγουρα θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως από τους υπόλοιπους φαντάρους.

Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν κάποια φαγητά του στρατού όπως το κοτόπουλο με ρύζι, η φασολάδα και τα γεμιστά, αναβαθμίζονται και γίνονται πεντανόστιμα.

6_COOK_BEEF_Σαββατο_15_5__5_


Ακόμα, ο Νίκος «δίνει φύλλο πορείας» στην υπόλοιπη παρέα και τους οδηγεί με μετάθεση στον θησαυρό της ελληνικής κουζίνας, τον τραχανά!

Κι ενώ όλοι μαζί δοκιμάζουν το εκπληκτικό πιάτο του Νίκου, μια ιδέα του Μάνου τους μεταφέρει για πικ νικ στην εξοχή. Γέλια, μια «άβολη» στιγμή, αστεία και πειράγματα, νόστιμο φαγητό και μια πινιάτα, συνθέτουν μια εξόρμηση, που θα μείνει αξέχαστη.

Κι επειδή μετά το φαγητό χρειάζεται και ένα ελαφρύ και γευστικό γλυκό, ο Σάββας με τον Χρήστο φτιάχνουν την πιο λαχταριστή lemon pie.

Κλείσιμο
Φυσικά στο τέλος ένα μαγειρικό beef δυσκολεύει τον Χρήστο, νικητή της προηγούμενης αναμέτρησης, να αντιμετωπίσει τον Μάνο. Ποιός από τους δύο θα επικρατήσει τελικά; 

Ιδού μια γεύση από τα ξεκαρδιστικά backstage αλλά και από όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε στο νέο επεισόδιο του Cook Beef, στις 18:20, στο Star

Τίτλος βίντεο: Cook Beef νέο επεισόδιο backstages


COOK BEEF - trailer Σάββατο 15.5.2021
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης