Survivor - «Κόλαφος» η μαμά της Μαριαλένας: Ο Σάκης πάει να την καταστρέψει για δεύτερη φορά

Survivor - «Κόλαφος» η μαμά της Μαριαλένας: Ο Σάκης πάει να την καταστρέψει για δεύτερη φορά

«Αν γίνει πρόταση γάμου μέσα στο Survivor, θα πάθω εγκεφαλικό. Και θα γίνει καθαρά για την τηλεθέαση», είπε η μητέρα της νεαρής γυμνάστριας

asdagf
Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μονοπωλούν το ενδιαφέρον του Survivor, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι είδους σχέση έχουν αναπτύξει τελικά. Στο περιοδικό ΟΚ μίλησε η μητέρα της Μαριαλένας, η οποία είναι «φωτιά και λάβρα» για τον Σάκη Κατσούλη.

«Η Μαριαλένα δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη, είμαι σίγουρη για αυτό. Ο Σάκης Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για τη δημοσιότητα. Και να τη θέλει, μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Θα πάρει τη δημοσιότητά του, άλλωστε για αυτό μπήκε, γιατί αν ήθελε τη Μαριαλένα πραγματικά, έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την είχε διεκδικήσει. Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αλλά αυτή είναι η στρατηγική του. Τον ξέρω πολύ καλά. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα: "Μία φορά την κατέστρεψε, πάει και για δεύτερη". Δεν μου απάντησε ποτέ.

Το μυαλό της Μαριαλένας είναι αλλού, ξέρετε όλοι πού είναι…

Τον Γιώργο Λιβάνη τον συμπαθώ και αν τα βρουν με την κόρη μου μετά το παιχνίδι, δεν θα έχω καμιά αντίρρηση. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί. Τον έχω δει τέσσερις φορές, τον αγκάλιασα και μίλησε απευθείας στην καρδιά μου. Το αντίθετο από τον Κατσούλη. Πιο πολύ έχω στενοχωρηθεί για τον Γιώργο και αυτά που άκουσε από τον κόσμο παρά για το παιδί μου. Γιατί του έκαναν επίθεση.

Στην αρχή έπαιρνα πολλές φορές τηλέφωνο στην παραγωγή και τους έλεγα "Σταματήστε να κάνετε μοντάζ. Ο πατέρας της είναι άρρωστος". Μετά πραγματικά κουράστηκα.

Αν γίνει πρόταση γάμου μέσα στο Survivor, θα πάθω εγκεφαλικό. Και θα γίνει καθαρά για την τηλεθέαση», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα της Μαριαλένας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbcsobf7qze1-st)

Ειδήσεις σήμερα 

«Μμμμ, εμβολιασμοί»: Ο Μπιλ ντε Μπλάζιο τρώει μπέργκερ και... «μουγκρίζει» σε σουρεάλ μήνυμα υπέρ του εμβολίου

Μακρή (ΘΕΜΑ 104,6): Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα τα σχολεία τον Σεπτέμβριο

Μπακογιάννη: Αντισυνταγματικά τα προνόμια εάν δεν ανοίξουν οι εμβολιασμοί για όλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης