Survivor: Νεύρα, κλάματα και μια φιλία που δοκιμάζεται - Βίντεο

Survivor: Νεύρα, κλάματα και μια φιλία που δοκιμάζεται - Βίντεο

Λίγο πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό ο πόλεμος νεύρων συνεχίζεται στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor Greece 2021 Trailer 10/5/2021
Στο Survivor όσο πλησιάζουμε προς την τελική ευθεία τα αγωνίσματα θα γίνουν ατομικά. Μέχρι τότε όμως οι δύο ομάδες μάχονται για τα έπαθλα του παιχνιδιού.

Στο αποψινό επεισόδιο όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους και ένας πόλεμος ψυχολογίας ξεκινά.

Οι εντάσεις, τα νεύρα, τα κλάματα και τα υπονοούμενα δεν λείπουν. Πρωταγωνιστές του αρνητικού κλίματος είναι η Μαριαλένα, ο Σάκης και ο Κόρο.

Νευριασμένη και απογοητευμένη η Μαριαλένα, απευθύνεται στον Ντάφι και τον Σάκη. Ο τελευταίος προσπαθούσε να την ηρεμήσει, ενώ εκείνη επέμεινε ότι νιώθει λες και κάποιος της γυρίζει το μαχαίρι στην πληγή. Ο Σάκης επιμένει να της εξηγεί να μην αισθάνεται αδικημένη, επιμένοντας ότι το Survivor είναι παιχνίδι ψυχολογίας.

Την ίδια στιγμή οι άλλοτε φίλες Καρολίνα και Ελένη δεν φαίνεται να περνάνε και την καλύτερή τους φάση. Κατά τον Κόρο η Καρολίνα όταν χάνει από την Ελένη δεν το διαχειρίζεται σωστά. Η ατάκα της Καρολίνας «κόφτε το» όμως πυροδότησε αρνητικό κλίμα απέναντι στον Κόρο. Έναν παίκτη, με τον οποίο η Καρολίνα ήταν πολύ κοντά, πριν τις αλλαγές στις ομάδες.

Η Ελένη Χαμπέρη, λέει: «Εκεί που συζητούσαμε σήμερα για τον Τζέιμς και τον Νίκο, και έλεγαν τα παιδιά ότι κάθονται μόνοι τους, εγώ είπα ότι δεν με νοιάζει τι κάνουν τα παιδιά», και η Καρολίνα Καλύβα της απαντά ότι έχει χαμηλή συνείδηση.

«Νομίζω προσβλήθηκε με αυτό που της είπα. Αυτό κατάλαβα από το ύφος που είχε στην κουβέντα μας», συνεχίζει η Καρολίνα.

Κλείσιμο
Ο Κόρο όμως δεν ήρθε σε αντιπαράθεση μόνο με την Καρολίνα αλλά και με τον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο και στο παρελθόν είχαν κοντραριστεί πολύ έντονα. Όλα θα τεθούν ενώπιον όλων στο συμβούλιο του νησιού, όπου και θα δούμε άλλους να πηγαίνουμε ως θεατές και άλλους ως πρωταγωνιστές.

Survivor Greece 2021 Trailer 10/5/2021

Όπως δείχνουν τα spoilers που κυκλοφορούν το φαντασμαγορικό έπαθλο στο Πάρκο των Δελφινιών στην Πούντα Κάνα, φαίνεται να κερδίζει η Μπλε ομάδα που θα έχει την ευκαιρία να κολυμπήσει και να γνωρίσει από κοντά τα υπέροχα αυτά πλάσματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Γκάρι Κούπερ: Ένας θρυλικός γόης, ένας μάγκας, στα σαλόνια του Χόλιγουντ

«Family Home»: Μια διεθνής ταινία θρίλερ γυρισμένη στις γειτονιές της Αθήνας

Survivor: Η… πριγκιπική νίκη και η «βόμβα» του Τριαντάφυλλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης