Η Σοφία Παυλίδου μετά τη συμμετοχή της στη Φάρμα είναι στα καλύτερά της. Η ηθοποιός που είναι μητέρα δύο αγοριών -από τον γάμο της με τον Χρήστο Φερεντίνο- προσέχει πολύ τον εαυτό της και το σώμα της.
Η ίδια ανέβασε μια ολόσωμη φωτογραφία της στο Instagram και αν μη τι άλλο εντυπωσίασε με τις τέλειες αναλογίες. Φοράει μαύρο μπικίνι το οποίο έχει συνδυάσει με μοβ κιμονό. «Ας ξεκινήσει το καλοκαίρι», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας