Σοφία Παυλίδου: Νόσησε από κορωνοϊό μετά την αποχώρησή της από την «Φάρμα»

Σοφία Παυλίδου: Νόσησε από κορωνοϊό μετά την αποχώρησή της από την «Φάρμα»

Η παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς από την «Φάρμα» πριν από λίγες ημέρες

Sofia_Pavlidou
Η Σοφία Παυλίδου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από την «Φάρμα» πριν από λίγες ημέρες.

Μάλιστα κατά την παραμονή της στο ριάλιτι περιπέτειας, η ηθοποιός είχε καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο για τον χαρακτήρα της όσο και για την αγωνιστικότητά της.

Ωστόσο η ίδια αποφάσισε να επιστρέψει στην οικογένεια της και το μεσημέρι της Κυριακής έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, περιγράφοντας την εμπειρία της στην «Φάρμα», ενώ αποκάλυψε πως μετά την έξοδο της από το παιχνίδι νόσησε από κορωνοϊό.





«Χαθήκαμε για λίγο γιατί έκανα ένα υπέροχο ταξίδι στην Φάρμα, σε αυτή την πολύ όμορφη τοποθεσία, σε ένα πάρα πολύ ωραίο αγροτικό σπίτι. Για εμένα ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα σας. Να σας πω ότι στην υγεία μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, πριν μπω έκανα ένα πολύ μεγάλο check up και μετά από κάποιες αρρυθμίες χρειάστηκε να βάλω halter. Μετά τον αγώνα ασυλίας εκεί έπαθα έναν πανικό και νομίζω ότι χρειάζεται να γνωρίζουμε τα όριά μας, έτσι επέστρεψα στο σπίτι μου. Έκατσα κλεισμένη μέσα για να μην καταλάβετε ότι έφυγα πριν παιχτεί το επεισόδιο, όμως με επισκέφθηκε ένας φίλος μου ο οποίος, μετά από 2 ημέρες με ενημέρωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Την άλλη ημέρα έκανα το τεστ και βγήκα θετική στον covid, θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν είναι ταμπού, είχα πονοκέφαλους, πόνους στα κόκαλα και λίγο πυρετό. Έκατσα άλλες δύο εβδομάδες στο σπίτι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Παυλίδου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αποζημίωση 5.000 ευρώ για τους εμπόρους σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κοζάνη ζητούν τρεις περιφερειάρχες

Ερντογάν: Βλέπει «απειλή πραξικοπήματος» πίσω από επιστολή αποστράτων εναντίον του

Θεσσαλονίκη: Κορωνοπάρτι με 1.000 άτομα στο ΑΠΘ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης