Adele: Τα 33α γενέθλια της, το χιουμοριστικό ποστ της κολλητής της και η νέα της εμφάνιση, που εντυπωσιάζει

Adele: Τα 33α γενέθλια της, το χιουμοριστικό ποστ της κολλητής της και η νέα της εμφάνιση, που εντυπωσιάζει

Με νέο -εμφανώς βελτιωμένο- λουκ εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό η δημοφιλής τραγουδίστρια

adele
Τα γενέθλια της έχει σήμερα η πασίγνωστη τραγουδίστρια Adele και η κολλητή της φίλη Λόρα Ντόκριλ τής εύχεται με ένα χιουμοριστικό ποστ.

Στο λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία από τις δυο τους σε ένα παλιότερο πάρτι μασκέ, όπου η Adele είχε μεταμφιεστεί σε...Τζορτζ Μάικλ. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Λόρα υμνεί την καλύτερή της φίλη γράφοντας: «Σιγουρευτείτε ότι ο καλύτερος σας φίλος είναι κάποιος, με τον οποίο μπορείτε να πάτε σε αστεία πάρτι μασκέ και να μην ντυθεί σέξι γάτα», ενώ τής εύχεται χρόνια πολλά για τα 33α γενέθλιά της. Η Adele είχε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν τον θαυμασμό της για τον τραγουδιστή, ερμηνεύοντας αρκετά από τα τραγούδια του σε συναυλίες της.



Η ίδια δημοσίευσε επίσης μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αποκαλύπτει τα χρόνια της. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία η Adele φαίνεται να είναι στα καλύτερα της. Στη λεζάντα κάνει ένα λογοπαίγνιο με την ηλικία της, γράφοντας: «Thirty Free» αντί για «Thirty Three». 

Κλείσιμο


Ακόμα, δεν έχει αποκαλυφθεί αν η τραγουδίστρια θα οργανώσει κάποια εκδήλωση για τα γενέθλια της, αλλά πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της από το after-Oscar πάρτυ, που οργάνωσε ο Daniel Kaluuya και η διαφορά στην εμφάνιση της είναι ολοφάνερη.



Το γεγονός ότι έχει χάσει κάποια κιλά ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, όμως αυτή τη φορά η διάσημη τραγουδίστρια ξεπέρασε τον εαυτό της. Εμφανίστηκε με ένα κοντό φόρεμα, να χορεύει και να τραγουδάει κεφάτη και όπως όλα δείχνουν, η νέα της εμφάνιση τής προσθέτει περίσσια αυτοπεποίθηση.









Ειδήσεις σήμερα

Συνεχίζεται η πίεση στα νοσοκομεία: 1.248 ασθενείς με covid σε Μονάδες - Μικρή μείωση στους διασωληνωμένους

Survivor: Το πάρτι στην Πούντα Κάνα και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ισπανία: Αποχωρεί από την πολιτική ο Πάμπλο Ιγκλέσιας μετά την ηχηρή ήττα τον Podemos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης