Lady Gaga: Στα δικαστήρια για την απαγωγή των σκυλιών της - Στο 1 εκατ. δολάρια η εγγύηση των δραστών

Lady Gaga: Στα δικαστήρια για την απαγωγή των σκυλιών της - Στο 1 εκατ. δολάρια η εγγύηση των δραστών

Τον Φεβρουάριο απήγαγαν τα δύο γαλλικά μπουλντόγκ της τραγουδίστριας, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό που προκάλεσαν στον άνθρωπο, που τα πήγαινε βόλτα

lady_gaga
Μετά τη δίκη, που πραγματοποιήθηκε για την απαγωγή των δύο σκυλιών της Lady Gaga, οι αρχές κατέληξαν σε πέντε ενόχους, ένας εκ των οποίων είναι και ο άνθρωπος, που τα επέστρεψε.

Οι δράστες, οι οποίοι απήγαγαν τα δύο εκ των τριών σκυλιά και πυροβόλησαν τον dog walker και φίλο της τραγουδίστριας Ράιαν Φίσερ, φάνηκαν τελικά ότι δεν γνώριζαν σε ποιον άνηκαν τα γαλλικά μπουλντόγκ. Οι ίδιοι είχαν ως αρχικό πλάνο να ζητήσουν λίτρα για την επιστροφή τους, όμως τρομοκρατήθηκαν από την έκταση που πήρε το θέμα, όταν αποκαλύφθηκε πως ανήκουν στην αμερικανίδα σταρ.



Εν τέλει, μία 50χρονη γυναίκα, ονόματι ΜακΜπριντ, επέστρεψε τον Γκουστάβ, τον Κότζι και την Μις Άσια στην Lady Gaga και δέχτηκε την αμοιβή των 500.000 δολαρίων, που πρόσφερε η τραγουδίστρια. Όταν, όμως, πραγματοποιήθηκε η έρευνα για τους δράστες, αποκαλύφθηκε ότι η εν λόγω γυναίκα είναι η σύντροφος του πατέρα ενός από τους κατηγορούμενους, με αποτέλεσμα να κριθούν και οι δύο ως ένοχοι.

Κλείσιμο


Στην «συμμορία»μαζί με το ζευγάρι ανήκουν και ο 18χρονος Τζέιμς Τζάκσον, η 19χρονη Τζέιλιν Γουάιτ και ο 27χρονος Λαφαγιέτ Γουάλεϊ. Το δικαστήριο όρισε ως ποσό εγγύησης το 1εκατ. δολάρια.

Ο Ράιαν Φίσερ βγήκε πρόσφατα από το νοσοκομείο, ύστερα από τον σοβαρό πυροβολισμό, που δέχτηκε με την Lady Gaga να τον επαινεί συνεχώς για την γενναία του στάση.





Ειδήσεις σήμερα: 

Μεξικό: 15 νεκροί - Κατέρρευσε γέφυρα του Μετρό πάνω σε δρόμο – Δείτε βίντεο

«Πόλεμος» στα νοσοκομεία: 1.248 ασθενείς με covid σε Μονάδες - Μικρή μείωση στους διασωληνωμένους

Επιστρεπτέα 7: Πού και ποιους «χτυπούν» για έλεγχο ΑΑΔΕ και ΣΔΟΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης