Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κώστας Φραγκολιάς παίζουν για καλό σκοπό

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κώστας Φραγκολιάς παίζουν για καλό σκοπό

Απόψε στις 20:00 το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha «Η Τέλεια Απόδραση» είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο"

alpha_main_2-4
Εδώ και τρεις συνεχόμενες δεκαετίες το Σωματείο "ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο" που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, έχει σώσει τις ζωές χιλιάδων παιδιών με καρκίνο. Η ΕΛΠΙΔΑ στηρίζει τα ίδια τα παιδιά αλλά και τις οικογένειές τους μέσω της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, του Ξενώνα και του Ογκολογικού Νοσοκομείου που έχει δημιουργήσει.

Ένα special επεισόδιο
Τους σκοπούς του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ στηρίζει απόψε με ξεχωριστούς καλεσμένους το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha «Η Τέλεια Απόδραση». Ο Χρήστος Φερεντίνος θα υποδεχθεί τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Κώστα Φραγκολιά οι οποίοι θα παίξουν για τα παιδιά του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ.

Η Σταματίνα και ο Κώστας θα διαγωνιστούν για να στηρίξουν τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους. Στο εντυπωσιακό πλατό του νέου τηλεπαιχνιδιού του Alpha, οι δύο παρουσιαστές ένωσαν τις δυνάμεις τους και επιστράτευσαν χιούμορ, γνώσεις, στρατηγική και ταχύτητα, ώστε να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα δώρα γίνεται.

Σταματινα_Τσιμτσιλη_και_Κωστας_Φραγκολιας_εν_δρασει
Κλείσιμο


Η Σταματίνα βρέθηκε πλάι στον Χρήστο Φερεντίνο να απαντά ερωτήσεις και να κερδίζει χρόνο για τον Κώστα, ενώ ο Κώστας ήταν εκείνος που ανέλαβε να μαζέψει τα δώρα από το κλουβί. πριν να κλείσουν οι πόρτες.

Και το καλύτερο; Oι δύο special guests κάποια στιγμή αλλάζουν ρόλους. Έτσι θα δούμε και την Σταματίνα να δοκιμάζεται μέσα στο κλουβί με τα δώρα, σε ένα επεισόδιο γεμάτο γέλιο, αδρεναλίνη και αγάπη.
Ο_Κωστας_Φραγκολιας_αρπαζει_οσα_περισσοτερα_δωρα_μπορει
Ο Alpha θα δωρίσει στην ΕΛΠΙΔΑ ποσό ίσης αξίας με τα δώρα που κέρδισαν οι δύο αγαπημένοι παρουσιαστές. Λίγο πριν την Ανάσταση, ανοίγουμε όλοι μαζί την αγκαλιά μας για τα παιδιά που μας χρειάζονται.

Info
«Η Τέλεια Απόδραση» special επεισόδιο, απόψε στις 20:00, στον Alpha.
Παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος. Μαζί του, η Άννα Πρέλεβιτς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης