Μπίλι Άιλις: Ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Happier Than Ever»

Μπίλι Άιλις: Ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Happier Than Ever»

Οι τίτλοι των τραγουδιών φανερώνουν ότι το στυλ τους κυμαίνεται στο ίδιο μήκος κύματος με το προηγούμενο άλμπουμ της, διατηρώντας τα "σκοτεινά" στοιχεία - σήμα κατατεθέν της τραγουδίστριας

hte
Με μία ανάρτηση της στο Instagram ανακοίνωσε η Μπίλι Άιλις την κυκλοφορία του δεύτερου ολοκληρωμένου άλμπουμ της. Ο τίτλος του θα είναι «Happier Than Ever» και θα είναι διαθέσιμο από τις 30 Ιουλίου.

Η νεαρή τραγουδίστρια είχε ήδη προϊδεάσει το κοινό της για το νέο υλικό δύο μήνες πριν, καθώς σε δήλωση της στην εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ είχε αναφέρει πως μετά την αναβολή της περιοδείας της λόγω πανδημίας, είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος του 2020 στο μέσα στο στούντιο.

"You're Seeing A Sliver Of My Life At That Time" - Billie Eilish Talks To Stephen Colbert - EXTENDED


Μάλιστα, είχε «ευχαριστήσει» την πανδημία, που συνέβαλε στη δημιουργικότητα της, λέγοντας: «Ίσως να μην έβγαζα καινούριο άλμπουμ αν δεν υπήρχε ο κορωνοϊός. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι το άλμπουμ αναφέρεται στην πανδημία. Απλώς όταν η ζωή αλλάζει, τότε αλλάζεις κι εσύ. Μάλλον πρέπει να ευχαριστήσω τον Covid για αυτό.»

Όπως και το πρώτο άλμπουμ, που κυκλοφόρησε, έτσι και το «Happier Than Ever» είναι συνδημιουργία με τον αδερφό της, Φινέα, ο οποίος έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την παραγωγή. Τα τραγούδια, που θα περιλαμβάνει είναι 16 και συμπεριλαμβάνονται επίσης τα δύο πρώτα της singles «My Future» και «Therefor I Am», σύμφωνα με το tracklist, που έχει ήδη βγει στη δημοσιότητα.

Κλείσιμο
happier_than_ever


Στην ανάρτηση της στο Instagram, η 20χρονη τραγουδίστρια γράφει: «Είναι ό,τι πιο αγαπημένο έχω δημιουργήσει ποτέ και είμαι τόσο ενθουσιασμένη και αγχωμένη και ανυπομονώ να το ακούσετε. Δεν μπορώ καν να σας το εξηγήσω. Ποτέ δεν ένιωσα τέτοια αγάπη για ένα πρότζεκτ, όπως για αυτό το άλμπουμ. Ελπίζω να νιώσετε και εσείς όπως εγώ.»



Επίσης, στο τέλος της ανάρτησής της προετοιμάζει τους θαυμαστές της ότι την Πέμπτη 29 Απριλίου θα τούς δώσει μία πρόγευση του άλμπουμ, δημοσιεύοντας ένα νέο τραγούδι. 


Happier Than Ever





Ειδήσεις σήμερα:

Μπάιντεν: «Η Αμερική πάει ξανά μπροστά. Είναι καιρός να πληρώσουν οι πλούσιοι το δίκαιο μερίδιο που τους αναλογεί»

Survivor: Έφυγε ο Κώστας Παπαδόπουλος - Συνεχίζεται η μονομαχία Τριαντάφυλλου με Τζέιμς

Γερμανία: «Έκρηξη κρατήσεων» αναμένεται το καλοκαίρι - Ελλάδα και Κύπρος στους κορυφαίους προορισμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης