Κυρίαρχος ο Alpha και αυτό το Σαββατοκύριακο

O Alpha κρατάει γερά τα ηνία του Σαββατοκύριακου προσθέτοντας ένα ακόμα τηλεπαιχνίδι στο roster των εκπομπών που αγαπάει και ξεχωρίζει το τηλεοπτικό κοινό

Ο_Χρηστος_Φερεντινος_μας_καλωσοριζει_στην_Τελεια_Αποδραση
H «Τέλεια Απόδραση» μπήκε δυναμικά στα πιο δημοφιλή προγράμματα του Σαββάτου και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

O Alpha κρατάει γερά τα ηνία του Σαββατοκύριακου προσθέτοντας ένα ακόμα τηλεπαιχνίδι στο roster των εκπομπών που αγαπάει και ξεχωρίζει το τηλεοπτικό κοινό. Ενημέρωση, επικαιρότητα, ψυχαγωγία και μαγειρική κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στην πίτα της τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου, ενώ αποτελούν την πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του κοινού, αφού ο Alpha ήταν πρώτος το Σαββατοκύριακο στο σύνολο ημέρας στα 18-54 με 12,8%, αλλά και στο Off Peak το Σάββατο στο 18-54 με 17,1% και την Κυριακή με 14,9%.

Με μια πολύ δυνατή πρεμιέρα, ο Χρήστος Φερεντίνος μπήκε στη μάχη της Prime Time του Σαββάτου με την «Τέλεια Απόδραση», έχοντας στο πλευρό του την Άννα Πρέλεβιτς. Το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha με το εντυπωσιακό πλατό και τα υπέροχα δώρα σημείωσε 20.7% στο σύνολο του κοινού και 21.1% στο δυναμικό κοινό, ενώ περισσότεροι από 2.100.000 τηλεθεατές, συντονίστηκαν έστω και για 1’ στον Alpha για να δουν την «Τέλεια Απόδραση». Η «Τέλεια Απόδραση» ήταν #2 στο TOP10 της ημέρας στα 18-54 με 21,1%.
TELEIA_APODRASI_24_25_APRILIOU_2021
Ο «Οδηγός Καλής Ζωής» του Μιχάλη Κεφαλογιάννη ξεκινά δυνατά τις δυο πιο αγαπημένες μέρες της εβδομάδας, αφού ήρθε πρώτος στο δυναμικό κοινό το Σαββατοκύριακο, σημειώνοντας 17.2% τηλεθέαση κατά μέσο όρο.

ΟΚΖ_24_25_APRILIOU_2021
Κλείσιμο


Το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» παίρνει τη σκυτάλη και μαζί και τα ηνία της infotainment συντροφιάς του Σαββατοκύριακου. Ο Νίκος Μάνεσης και η εκπομπή του έκανε το Σαββατοκύριακο 23.5% στο σύνολο του κοινού και 20% στο δυναμικό κοινό. Την εκπομπή παρακολούθησαν έστω και για 1’ κατά μέσο όρο 1.475.000 τηλεθεατές.

MANESIS_24_25_APRILIOU_2021


Το «Καλύτερα δε γίνεται» συνδυάζει ψυχαγωγία, ενημέρωση, ανατρεπτικές συνεντεύξεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ και επικαιρότητα, με την Ναταλία Γερμανού και την παρέα της να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο, συγκεντρώνοντας με 18.3% στο σύνολο του κοινού και 18.4% στο δυναμικό. Την εκπομπή παρακολούθησαν έστω και για 1’ κατά μέσο όρο 1.675.000 τηλεθεατές.

KALYTERA_24_25_APRILIOU_2021


To «Kitchen Lab» συνεχίζει να είναι η πιο πετυχημένη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη, αφού το Σαββατοκύριακο ήρθε πρώτο σε τηλεθέαση στο σύνολο του κοινού με 17.2%. Την εκπομπή παρακολούθησαν έστω και για 1’ κατά μέσο όρο 1.164.000 τηλεθεατές.

KITCHENLAB_24_25_APRILIOU_2021

Ειδήσεις σήμερα:

Η ερωμένη του πρίγκιπα Φίλιππου: Γιατί στο «Crown» δεν υπήρχε το κεφάλαιο «Πένι»

Κέιτι Βάισελ: Αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από μέλος του X-Factor

Ρίτα Γουίλσον: Κατηγορεί τον Σκοτ Ρούντιν για την κακή του συμπεριφορά , όταν τού ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης