Η Κέιτι Πέρι μεταμορφώνεται σε γοργόνα για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ

Η Κέιτι Πέρι μεταμορφώνεται σε γοργόνα για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ

«Με εκπληκτικά γραφικά και ειδικές εμφανίσεις από διάσημους της A-list, η διαφήμιση δίνει μια ματιά στις απίστευτες εμπειρίες που περιμένουν, όταν οι πόρτες μας ανοίξουν τον Ιούνιο», ανέφερε ο πρόεδρος του πολυτελούς θέρετρου

katy_perry
Οι Σελίν Ντιόν, Κέιτι Πέρι, Κάρι Άντεργουντ, Λουκ Μπράιαν, Τιέστο και Ζεντ ενώνουν τις δυνάμείς τους για το νέο διαφημιστικό σποτ του θέρετρου Resorts World Las Vegas.

Πρόκειται για έναν πολυτελή προορισμό, ο οποίος στεγάζει 3.500 δωμάτια και αναμένεται να ανοίξει στις 24 Ιουνίου. Στο διαδημιστικό σποτ η Κέιτι Πέρι μεταμορφώνεται σε γοργόνα και προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν τις πολυτελείς υπηρεσίες, που προσφέρει το θέρετρο. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου πρόκειται για μία «άνευ προηγουμένου συνεργασία μεταξύ του Resorts World Las Vegas, του Concerts West / AEG Presents και του μουσικού σχήματος».

Resorts World Las Vegas debuts ‘Stay Fabulous’ commercial featuring some of music's biggest stars


Σύμφωνα με τη δήλωση, που έκανε ο πρόεδρος του Resorts World Las Vegas: «Η ιδέα του Stay Fabulous αποτυπώνει την ουσία της μάρκας Resorts World Las Vegas, όπου οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να αγκαλιάσουν την ατομικότητά τους και να δημιουργήσουν τη δική τους εκπληκτική εκδοχή», ενώ προσθέτει: «Με εκπληκτικά γραφικά και ειδικές εμφανίσεις από διάσημους της A-list, η διαφήμιση δίνει μια ματιά στις απίστευτες εμπειρίες που περιμένουν, όταν οι πόρτες μας ανοίξουν τον Ιούνιο».

Κλείσιμο


Ακόμα δεν έχουν δοθεί παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το ρόλο των καλλιτεχνών στο θέρετρο, όμως η Σελίν Ντιόν σε μία πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι θα έχει μία «υπέροχη αποκάλυψη» να κάνει στις 21 Απριλίου.



Επιπλέον, σε επίσημη ανακοίνωση του το Resorts World Las Vegas ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιευτούν πληροφορίες για τις επερχόμενες παραστάσεις, που θα λάβουν χώρα στο πολυτελές θέρετρο, προϊδεάζοντας, έτσι, το κοινό ότι κατά τη διαμονή του, θα μπορεί να απολαύσει ζωντανά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.


Ειδήσεις σήμερα: 

Φοροελαφρύνσεις: Η μεσαία τάξη παίρνει πίσω όσα έχασε από το 2015 - «Ανάσα» 2,7 δισ. ευρώ

Μήνυση από 42 κατοίκους για τα πάρτι στη Βαρνάβα: «Ναρκωτικά, σκηνικά βίας και απειλές εις βάρος μας»

Αποσύρεται ο ρωσικός στρατός από τα σύνορα της Ουκρανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης