Θάνος Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: «Για δυόμιση μήνες ήταν σχεδόν σε κώμα»
Ο Θάνος Καληώρας μίλησε για τις τελευταίες στιγμές της αείμνηστης ηθοποιού και για την εγγονή τους που πήρε το όνομα της
O Θάνος Καληώρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια τηςΤζέσυς Παπουτσή, αλλά και για την μικρή του εγγονή, την Τζέσυ.
«Έχω ένα εγγονάκι, γεννήθηκε λίγο μετά το θάνατο της γιαγιάς της, η Τζεσούλα μου! Τη βαφτίσαμε μαζί με τη γυναίκα μου και είμαστε πανευτυχείς πάνω σε αυτό. Δηλαδή, έφυγε μια καλοκάγαθη ψυχή και γεννήθηκε μια υπέροχη και τρυφερή ψυχή. Και βέβαια έχουν το ίδιο όνομα. Ο γιος μου ήθελε το όνομα της μητέρας του και πολύ καλά έκανε. Το βαφτιστικό όνομα είναι Γεσθημανή, αλλά λόγω του ότι είναι ευρέως γνωστό το όνομα της Τζέσυς, τη φωνάζουμε Τζέσυ», είπε αρχικά ο Θάνος Καληώρας.
Ο Θάνος Καληώρας πρόσθεσε επίσης: «Η Τζέσυ δεν πρόλαβε να γνωρίσει την εγγονή της. Δυστυχώς σε τρεις μέρες ήταν που άρχισε η περιπέτειά της όταν την πήγαμε στο νοσοκομείο και μετά για δυόμιση μήνες ήταν σχεδόν σε κώμα, δηλαδή δεν συνήλθε ποτέ. Δυστυχώς… Ενώ ήξερε ότι είναι έγκυος η νύφη της, δεν πρόλαβε να τη χαρεί, αλλά πρόλαβε να ακούσει την ευχάριστη είδηση».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.