Θάνος Καληώρας: Βάφτισε την εγγονή του με το όνομα της αξέχαστης γιαγιάς της, Τζέσυς Παπουτσή

Θάνος Καληώρας: Βάφτισε την εγγονή του με το όνομα της αξέχαστης γιαγιάς της, Τζέσυς Παπουτσή

«Είναι πολύ περίεργο. Νομίζεις ότι θα φωνάξεις κάποιον άλλον άνθρωπο που είχες ζήσει μαζί του και ξαφνικά βγαίνει η μικρή», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός ο οποίος υπήρξε επί χρόνια ζευγάρι με την αξέχαστη Τζέσυ Παπουτσή και απέκτησαν έναν γιο

kalioras_tzesi
Στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Μαίρη Αρώνη μίλησε ο Θάνος Καληώρας ο οποίος τον ερχόμενο χειμώνα επιστρέφει στο μιούζικαλ, πρωταγωνιστώντας μαζί με τον Λάκη Γαβαλά στο «Κλουβί με τις τρελές» που θα παρουσιαστεί στο θέατρο Broadway.

Ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή την πρόσφατη αποχώρηση του Παύλου Χαϊκάλη από την καλοκαιρινή περιοδεία του Πέτρου Φιλιππίδη, ανέφερε: «Δεν έχω φύγει από δουλειά. Έκανα μεγάλη υπομονή για να τελειώσει η σεζόν αλλά όταν αναλαμβάνω κάτι το φέρνω εις πέρας. Από το ‘Καλημέρα Ζωή’ έφυγα επειδή είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι πρόσφατα έγινε εκτός από παππούς και νονός της 1,5 έτους εγγονής του. Τη βάφτισε Γεσθημανή, το όνομα της αξέχαστης πρώην συζύγου του, Τζέσυς Παπουτσή: «Τη βάφτισα και είμαι και νονός της. Έχει πάρει το όνομα της γιαγιάς της, Τζέσυ. Όμορφο αλλά πολύ περίεργο, είναι έκπληξη. Φωνάζεις το όνομα και νομίζεις ότι θα φωνάξεις κάποιον άλλον άνθρωπο που είχες ζήσει μαζί του και ξαφνικά βγαίνει η μικρή. Πάντως δεν είμαι έτοιμος να ακούσω το ''παππούς'' γιατί δεν νιώθω έτσι» κατέληξε.



Ειδήσεις σήμερα: 

Πάτρα: Αισιόδοξα νέα για τον 5χρονο που τραυματίστηκε όταν έπεσε από καρότσα αγροτικού

Τραγωδία στις Σέρρες: Τρεις συλλήψεις για το νεκρό βρέφος

Πιερία: «Σήκωσαν» τρία χρηματοκιβώτια με 200.000 ευρώ και κοσμήματα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης