Ναόμι Γουότς: Ετοιμάζει το αγγλικό remake του ψυχολογικού θρίλερ «Goodnight Mommy»

Ναόμι Γουότς: Ετοιμάζει το αγγλικό remake του ψυχολογικού θρίλερ «Goodnight Mommy»

Η αρχική -αυστριακή- εκδοχή της ταινίας ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας

naomi
Τον ρόλο της εκτελεστικού παραγωγού, καθώς και της πρωταγωνίστριας του αγγλικού «Goodnight Mommy» πρόκειται να αναλάβει η Ναόμι Γουότς. Η ταινία είναι ένα remake του αυστριακού ψυχολογικού θρίλερ, που δημιούργησε η Amazon Studios.

Η αρχική έκδοση της ταινίας κυκλοφόρησε το 2014 και ήταν υποψήφια για Οσκαρ  καλύτερης ξενόγλωσση ταινίας. Σε σκηνοθεσία του Ματ Σόμπελ και σενάριο του Κέιλ Γουάρεν, το θρίλερ θα καθηλώσει το κοινό, μεταφέροντας τον σε έναν τρομερό εφιάλτη. Την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει οι Ντέιβιντ Κάπλαν, Τζοσουά Άστραχαν, Βάλερι Γκίμπαλ και Νίκολας Μπριγκάντ-Ρόμπερτ. Οι σκηνοθέτες της αρχικής ταινίας, Σέβεριν Φιάλα και Βερόνικα Φρανζ, θα λειτουργήσουν μαζί με τη Ναόμι Γουότς ως εκτελεστικοί παραγωγοί.



Η πλοκή του «Goodnight Mommy» ακολουθεί την ιστορία δύο δίδυμων αδερφών, τούς οποίους στέλνουν για να μείνουν με τη μητέρα τους. Όταν τα δύο αγόρια τήν βλέπουν με έναν επίδεσμο μετά από μία πρόσφατη επέμβαση, εκπλήσσονται. Τα δίδυμα αρχίζουν να πείθονται ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν παρατηρούν τη συμπεριφορά της μητέρας τους, η οποία αλλάζει συνεχώς. Οι υποψίες τους ότι η μητέρα τους είναι απατεώνας πυροδοτεί ένα παιχνίδι παρεξηγήσεων μεταξύ τους, που τελικά εκρήγνυται με ανεπανόρθωτες και θλιβερές συνέπειες.

Κλείσιμο


Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ματ Σόμπελ, ανέφερε σχετικά: «Οι αγαπημένες μου ταινίες είναι εκείνες που προσκαλούν το κοινό να μπει στο ταξίδι του πρωταγωνιστή τους. Στο «Goodnight Mommy», ο φόβος της εγκατάλειψης και η φοβερή συνειδητοποίηση ότι όσοι είναι κοντά μας μπορεί να μην είναι αυτοί που φαίνονται, δημιουργούν έναν εντυπωσιακό εφιάλτη. Ανυπομονώ να ολοκληρώσω με την Amazon, αυτή τη δουλειά που πραγματικά κόβει την ανάσα.»







Ειδήσεις σήμερα:

Πανδημία-Βραζιλία: Κατέρριψε όλα τα τραγικά ρεκόρ θανάτων τους δυο τελευταίους μήνες

Διάγγελμα Μπάιντεν για την ετυμηγορία για τον φόνο του Φλόιντ: «Ένα γιγαντιαίο βήμα μπροστά στην πορεία προς τη δικαιοσύνη»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης