Survivor: Δίχασε το twitter ο «Ντάφυ» όταν ζήτησε από το κοινό να τον… διώξει - Δεν θέλω να γίνω Ανθή Σαλαγκούδη

Survivor: Δίχασε το twitter ο «Ντάφυ» όταν ζήτησε από το κοινό να τον… διώξει - Δεν θέλω να γίνω Ανθή Σαλαγκούδη

«Θέλω να πω στον κόσμο που με βλέπει να μην με στηρίξει, να με αφήσει να φύγω. Έχω βαρεθεί να χάνω, έχω βαρεθεί να πέφτω, να με λένε αδύναμο», είπε συγκινημένος στην κάμερα – Άλλοι τον πίστεψαν άλλοι πάλι όχι

ntafi-survivor1
Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στην κόκκινη ομάδα του Survivor, καθώς για πολλοστή φορά ηττήθηκε από την μπλε με αποτέλεσμα να πάει στο συμβούλιο του νησιού με αναμμένες δάδες. Ο Τριαντάφυλλος ο οποίος βρέθηκε για 8η φορά προτεινόμενος προς αποχώρηση -αλλά όλες τις φορές καταφέρνει και παραμένει στο παιχνίδι- ανέλαβε δράση και ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον στηρίξει σε αυτή την ψηφοφορία, προκειμένου να αποχωρήσει από το παιχνίδι και έτσι να βοηθήσει την ομάδα του να δυναμώσει.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι κρατά πίσω την ομάδα και ζήτησε να στηρίξει περισσότερο τους συνυποψήφιούς του, Αλέξη Παππά και Γιώργο Ασημακόπουλο. Είπε επίσης ότι δεν αποδίδει αγωνιστικά κι ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει με τους υπόλοιπους λόγω ηλικίας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του μέχρι σήμερα.

Συγκινημένος λοιπόν, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εμφανώς κουρασμένος ο «Ντάφυ» είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω στον κόσμο που με βλέπει να μην με στηρίξει, να με αφήσει να φύγω. Έχω βαρεθεί να χάνω, έχω βαρεθεί να πέφτω, να με λένε αδύναμο. Έχω βαρεθεί να βλέπω αυτά τα παιδιά στεναχωρημένα γιατί χάνουν. Έχω πονέσει την κόκκινη ομάδα και αυτή την μπαντάνα που φοράω. Δεν θέλω να γίνω η Ανθή Σαλαγκούδη της ομάδας. Δεν θέλω να διώχνω καλούς παίκτες».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-casxb4nvs669-sf)

Ορισμένοι παίκτες μάλιστα συγκινήθηκαν με την κίνησή του ενώ άλλοι δεν τον πίστεψαν σε μεγάλο βαθμό, όπως ο James Καφετζής που ανέφερε ότι στη πραγματικότητα θέλει να παραμείνει.

Δίχασε το Twitter η αυτοθυσία του «Ντάφυ»

Κλείσιμο
Η κίνησή του να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη στο Twitter που βλέπουν φανατικά το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Αυτή τη φορά, όμως ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να διχάσει το τηλεοπτικό κοινό καθώς μία μερίδα τάχθηκε υπέρ του του, ενώ μια άλλη εναντίον του.


Τι έγινε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor

Οι Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι τρεις υποψήφιοι της κόκκινης ομάδας προς αποχώρηση από το Survivor 4, καθώς για ακόμα μια φορά οι μπλε νίκησαν και πλέον το… μπαλάκι πάει στο τηλεοπτικό κοινό το οποίο καλείται να αποφασίσει ποιους θα κρατήσει και ποιον θα στείλει σπίτι του. Αυτή τη φορά όμως ο «Ντάφυ» κάλεσε τον κόσμο να μην τον στηρίξει και η 8η φορά στον… τάκο να είναι και η τελευταία του.

Το βράδυ στην παραλία και πριν οι παίκτες πέσουν για ύπνο ο Αλέξης Παππάς σε ρόλο δημοσιογράφου θέλησε να πάρει συνέντευξη στον Τριαντάφυλλο για την 8η του φορά στον… τάκο. Ο τραγουδιστής με χόμπι τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης είπε ότι στόχος του είναι να σπάσει το ρεκόρ των 10. Ο Ηλίας Μπόγδανος περίμενε να φύγει η μέρα και μαζί της η αρνητική ενέργεια και η μιζέρια, ενώ Τζέιμς και Νίκος συζητούσαν για την… γυριστή του Σάκη.




Με τα αποτελέσματα της πρώτης ψηφοφορίας ασχολήθηκε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος γλίτωσε για μια ψήφο τον… τάκο. Η Νικολέτα Μαυρίδη δεν αντέχει άλλο την αρνητικότητα στην κόκκινη ομάδα και θεωρεί πως ευθύνη σε αυτό έχει ο Τριαντάφυλλος.




Για τον Παύλο Γαλακτερό θα πρέπει να φύγει και ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς για να ησυχάσουν οι ομάδες και κυρίως η κόκκινη.




Την ίδια ώρα στη μπλε ομάδα ο Τζέιμς Καφετζής μάζεψε τους συμπαίκτες του εκτός της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για να μην μεταφερθούν τα πάντα στο Σάκη και τους ζήτησε εάν χάσουν στο αγώνισμα για τη 2η ασυλία να τον ψηφίσουν να βγει στον… τάκο, εξηγώντας τους λόγους που το κάνει. Η Μαριαλένα στεναχωρήθηκε που έμεινε… μπουκάλα από αυτή τη σύσκεψη.




Ο Αλέξης Παππάς από την πλευρά του συνέχισε να ψάχνει τρόπο να βγάλει τον Τζέιμς στον… τάκο απέναντι του. Ο Τζέιμς του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει κωλοτούμπα σαν τον Σάκη και έδωσε τον λόγο του πως αν χάσουν οι μπλε δεν θα παλέψει για την ατομική ασυλία.




Στο στίβο μάχης οι κόκκινοι πάλι μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 3-1, με τον Ηλία Μπόγδανο να κερδίζει αυτή τη φορά τον Γιώργο Κόρομι σε έναν δυνατό αγώνα.




Οι μπλε δεν το έβαλαν κάτω και όχι μόνο κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά αλλά πέρασαν μπροστά με 8-7, με την Ελένη Χαμπέρη κόντρα στην Καρολίνα Καλύβα να κάνει το 9-7.




Τον τελικό πόντο στους μπλε και τη νίκη με 10-7 χάρισε ο Κώστας Παπαδόπουλος σε μια συγκλονιστική μάχη με τον Ηλία Μπόγδανο που κρίθηκε στο στόχο.




Το σενάριο της πρότασης να βγει στον… τάκο Αλέξης και Τζέιμς πήγε... περίπατο με τη νίκη των μπλε κάτι που το σχολίασαν και οι δυο παίκτες, με τον ηθοποιό να χαρακτηρίζει διπλή ήττα για την ομάδα του και να σημειώνει πως αν παραμείνει και την επόμενη εβδομάδα στο Survivor τότε η πρόταση του θα συνεχίσει να ισχύει.




Στεναχωρημένος για ακόμα μια ήττα της ομάδας του ήταν και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πιστεύει ότι με την αποχώρηση του η ομάδα θα δυναμώσει. Γι αυτό ζήτησε από τον κόσμο να μην τον στηρίξει αυτή τη φορά για να φύγει και να ησυχάσουν όλοι.




Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν μπορεί να καταλάβει τι έπιασε ξαφνικά τον τραγουδιστή και εκτίμησε οτι όλο αυτό το κάνει γιατί αισθάνεται πως ήρθε η ώρα του να αποχωρήσει απο τον Άγιο Δομίνικο.




Στο συμβούλιο οι κόκκινοι ψήφισαν τον Αλέξη Παππά για να αποχωρήσει, ενώ ο  Σάκης Κατσούλης που είχε την ατομική ασυλία πρότεινε για 3ο υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.


Survivor 2021 | Συμβούλιο Ψηφοφορίας - Συγκινητικός ο Τριαντάφυλλος







Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Αντικαθίσταται η υπουργός Εμπορίου - Εγκαθιδρύονται δυο νέα υπουργεία

Πανδημία-Βραζιλία: Κατέρριψε όλα τα τραγικά ρεκόρ θανάτων τους δυο τελευταίους μήνες

Διάγγελμα Μπάιντεν για την ετυμηγορία για τον φόνο του Φλόιντ: «Ένα γιγαντιαίο βήμα μπροστά στην πορεία προς τη δικαιοσύνη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης