Τζέιμς Τσαρλς: Η καριέρα του καταρρέει έπειτα από τις κατηγορίες για ανταλλαγή σεξουαλικών μηνυμάτων με ανήλικους

Τζέιμς Τσαρλς: Η καριέρα του καταρρέει έπειτα από τις κατηγορίες για ανταλλαγή σεξουαλικών μηνυμάτων με ανήλικους

Οι εταιρείες, που συνεργάζονται μαζί του λήγουν τις επαγγελματικές του σχέσεις - Εκτός YouTube και Morphe

james_charles
Η καριέρα του Τζέιμς Τσαρλς είναι στην αρχή της κατηφόρας, έπειτα από τις κατηγορίες, που τού έχουν απαγγελθεί για κακή σεξουαλική συμπεριφορά. Η εταιρεία καλλυντικών Morphe ανακοίνωσε ότι τερματίζει την συνεργασία τους, ενώ το YouTube έκλεισε προσωρινά το κανάλι του διάσημου YouTuber και make-up artist, χωρίς να διευκρινήσει για πόσο καιρό.

Σύμφωνα με τους όρους, που θέτει το YouTube στους συνεργάτες του, έχει κάθε δικαίωμα να αποσύρει το περιεχόμενο από το κανάλι κάποιου δημιουργού, όταν οι ενέργειες του εντός και εκτός πλατφόρμας χαρακτηρίζονται ως "ακατάλληλες" ή "επικίνδυνες".

holding myself accountable


Μάλιστα, σε δήλωση του στο "Ε!" ένας εκπρόσωπος του YouTube δήλωσε σχετικά με την απόφαση τους να αποσύρουν το περιεχόμενο του καναλιού του Τζέιμς Τσαρλς: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι εφαρμόσαμε πλήρως την πολιτική ευθύνης δημιουργού και προσωρινά καταργήσαμε τον Τζέιμς Τσαρλς από το πρόγραμμα των συνεργατών μας.»

Με ανάλογη δημοσίευση στο Twitter, ανακοίνωσε και η Morphe τη διακοπή της επαγγελματικής τους σχέσης και έκανε λόγο για τις κατηγορίες, που έχουν αποδοθεί στον make-up artist στο παρελθόν και αφορούν σε ανταλλαγή σεξουαλικών μηνυμάτων με ανηλίκους.

Κλείσιμο
Στην ανακοίνωση της εταιρείας, αναφέρεται: «Υπό το φως των πρόσφατων ισχυρισμών εναντίον του Τζέιμς Τσαρλς, η Morphe και ο Τζέιμς έχουν συμφωνήσει στην διακοπή της επαγγελματικής τους σχέσης και στην μείωση των διαθέσιμων πωλήσεων των προϊόντων της σειράς "Morphe x James Charles".»  Προσθέτει επίσης: «Ο στόχος της Morphe είναι -και πάντα ήταν- να δημιουργήσει ένα θετικό, ασφαλές και δυναμικό χώρο, στον οποίο όλοι οι λάτρες της ομορφιάς θα μπορούν ελεύθερα να μοιραστούν την καλλιτεχνική τους διάθεση και το πάθος τους για τα καλλυντικά και η Morphe δεσμεύεται να προωθήσει αυτόν τον στόχο.»



Φυσικά, ο Τζέιμς Τσαρλς έσπευσε να δώσει τη δική του εκδοχή σχετικά με τις λήξεις των επιχειρηματικών του συνεργασιών. Με μία ανάρτηση του στο Twitter αποφάσισε και εκείνος να μιλήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Στην δημοσίευση του γράφει: «Η λογοδοσία είναι κάτι, για το οποίο έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν. Στο πιο πρόσφατο μου βίντεο, μίλησα σχετικά με αυτό και ανέλαβα την ευθύνη μου για το ρόλο μου στις συνομιλίες, που είχα με μερικούς ανήλικους, οι οποίοι είχαν ισχυριστεί πως είναι άνω των 18. Όπως είπα στο βίντεο, αυτό δεν μπορώ να το αποδείξω εν μία νυκτί, αλλά θα το κάνω στο άμεσο μέλλον. Από τη στιγμή, που δημοσίευσα αυτό το βίντεο, ένα σωρό άνθρωποι έχουν εμφανιστεί ξαφνικά με παραπλανητικές ιστορίες και ψεύτικους ισχυρισμούς. Η νομική μου ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει να αναλαμβάνει δράση εναντίον τους, αφού διαδίδουν ψεύτικες πληροφορίες και/ή εντελώς επινοημένες, ψεύτικες ιστορίες και όλο αυτό έχει τραβήξει για πάρα πολύ καιρό.»



Συνεχίζει αναφερόμενος στην αποχώρηση του από τη Morphe: «Αυτές οι ιστορίες έχουν αρνητικό αντίκτυπο και σε πολλούς μακροχρόνιους συνεργάτες μου, όπως η Morphe. Αγάπησα κάθε στιγμή της συνεργασίας μας και είμαι πραγματικά ευγνώμων για ό,τι δημιουργήσαμε μαζί. Δεδομένων αυτών, πήγα σε εκείνους και σιωπηλά συμφώνησα να αποσύρουμε την μοναδική μας συνεργασία, τη σειρά "James Charles x Morphe"» και καταλήγει λέγοντας: «Εξακολουθώ να παίρνω απόσταση για να μάθω, να ωριμάσω, να ακούσω και να ανυπομονώ στο μέλλον να γυρίσω με μία καλύτερη έκδοση του εαυτού μου. Τζέιμς.»

Ειδήσεις σήμερα:

Στα 3.015 τα νέα κρούσματα - 831 οι διασωληνωμένοι, 86 θάνατοι

Μητσοτάκης: Από τη Μ. Εβδομάδα ξεκινά ο εμβολιασμός για τους άνω των 30 - Στις 3 Μαΐου ανοίγει η εστίαση

Κορωνοπάρτι: Η αστυνομία απέκλεισε και την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης