Τζέφρι Σταρ: Αναρρώνει στο νοσοκομείο έπειτα από αυτοκινητιστικό ατύχημα

Τζέφρι Σταρ: Αναρρώνει στο νοσοκομείο έπειτα από αυτοκινητιστικό ατύχημα

Ο διάσημος YouTuber ανέφερε ότι η ανάρρωση του θα διαρκέσει μερικούς μήνες, καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα σπονδύλων και ένα σοβαρό σπάσιμο στην πλάτη του

jefree_star
O Τζέφρι Σταρ αναρρώνει στο νοσοκομείο, μετά από το ατύχημα, που είχε με το αυτοκίνητο του, όπως έκανε γνωστό σε ανάρτηση του στο Twitter. Ο make-up artist και YouTuber παραλίγο να χάσει τη ζωή του, καθώς το αυτοκίνητο του γύρισε τρεις φορές στον αέρα.

Σε ένα tweet του ενημέρωσε το κοινό του σχετικά, αναρτώντας μία φωτογραφία του στο νοσοκομειακό κρεβάτι με τον καλύτερο του φίλο, Ντάνιελ, με τον οποίο βρίσκονταν μαζί την ώρα, που συνέβη το ατύχημα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: «Πριν λίγες ώρες εγώ και ο Ντάνιελ είχαμε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, όπου το όχημα μας χτύπησε τρεις φορές σε μαύρο πάγο. Θα σας ενημερώσουμε, όταν οι γιατροί μάς δώσουν περαιτέρω πληροφορίες. Ευγνώμων, που είμαστε και οι δύο ζωντανοί.»



Όπως ανέφερε σε άλλη δημοσίευση του, η κατάσταση του είναι σοβαρή, ενώ το σπάσιμο στην πλάτη του τόν ταλαιπωρεί ιδιαίτερα. Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος YouTuber γράφει: «Το πρωί ήταν μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές ολόκληρης της ζωής μου. Είμαι τόσο ευγνώμων που βρίσκομαι ακόμα εδώ. Έχω έναν βασανιστικό πόνο, επειδή ένα μέρος της πλάτης μου είναι σπασμένο και έχω αρκετά κατάγματα σπονδύλων στη σπονδυλική στήλη μου. Ο γιατρός μου είπε ότι θα χρειαστούν μερικοί μήνες, αλλά θα πρέπει να κάνω πλήρη αποκατάσταση.»

Κλείσιμο


Σε ένα τρίτο tweet του γράφει σχετικά με την κατάσταση του φίλου του, Ντάνιελ: «Ο καλύτερος φίλος μου, ο Ντάνιελ, έχει εσωτερικούς τραυματισμούς και επειδή έχει επιβιώσει από καρκίνο του παχέος εντέρου τρεις φορές, έχει επιπλοκές με τα όργανα του και τον παρακολουθούν όλο το 24ωρο. Θα μάθουμε περισσότερα σύντομα. Ένα ευχαριστώ σε κάθε άτομο που τσεκάρει αν είμαστε εντάξει.»



Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ατύχημα τους γίνονται γνωστές από προηγούμενο βίντεο, που είχε αναρτήσει σε story στο Instagram ο διάσημος make-up artist των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, εκείνος και ο φίλος του βρίσκονταν στο Ουαϊόμινγκ, ενώ όπως αναφέρει ο λοχίας της περιοχής, το όχημα τους ανατράπηκε μετά από σύγκρουση του με κομμάτια πάγου, που βρίσκονταν στην άσφαλτο. Όπως επιβεβαιώνουν οι αρχές, ο οδηγός προσπάθησε να ανακτήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου μετά την πρώτη σύγκρουση, όμως δεν τα κατάφερε, καθώς ο πάγος βρισκόταν σε μεγάλη επιφάνεια του δρόμου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτροχιαστεί.






Ειδήσεις σήμερα

Οι Βρετανοί αποχαιρετούν τον πρίγκιπα Φίλιππο - Οι λίγοι καλεσμένοι και το πρωτόκολλο της τελετής

Ιαπωνία: Αποφασισμένη να διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες «αυτό το καλοκαίρι»

Αργεί η αποσυμπίεση του ΕΣΥ - Φόβοι ότι θα «σπάσει» το φράγμα των 900 διασωληνωμένων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης