Μαργαρίτα Νικολαΐδη - MasterChef: Η νικήτρια του Silver Award, το πορτρέτο στο Twitter, και η πρόταση γάμου

Μαργαρίτα Νικολαΐδη - MasterChef: Η νικήτρια του Silver Award, το πορτρέτο στο Twitter, και η πρόταση γάμου

Ποια είναι η μαγείρισσα που με την επιμονή της, το ταλέντο της και την ταπεινότητά της φτιάχνει πιάτα υψηλού μαγειρικού επιπέδου και ακούει τα πιο θερμά σχόλια των κριτών

Margaretarga1
Καρπάτσιο μοσχάρι, σφαίρες μετσοβόνε, μαγιονέζα τρούφας με μελάνι σουπιάς και τσιπούρα και καραβίδες σοτέ, χόρτα τσιγαριστά και baby πατάτες και κρέμα μαύρης σοκολάτας με παντεσπάνι, κουλί framboise και χώμα κακάο.

Αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται κινέζικα και το μόνο που καταλαβαίνεται είναι πως πρόκειται για μαγειρική υψηλού επιπέδου τότε σωστά καταλαβαίνεται καθώς με τα παραπάνω τρία πιάτα η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατάφερε να κερδίσει τους τρεις κριτές του MasterChef, τον καλεσμένο σεφ Αθηναγόρα Κωστάκο, το Silver Award και φυσικά το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Η ταλαντούχα μαγείρισσα με πείσμα, επιμονή και με σκυμμένο το κεφάλι δουλεύει ασταμάτητα στον διαγωνισμό μαγειρικής και έχει καταφέρει με το σπαθί της να φτάσει στους 9 καλύτερους μάγειρες του διαγωνισμού.

Τα σχόλια που άκουσε από τους κριτές που δοκίμασαν τα πιάτα της ήταν τουλάχιστον αποθεωτικά.

Τα πιάτα της Μαργαρίτας εκτός από εμφάνιση και χρώμα ήταν και ευφάνταστα
Margarita1
Margarita2
Margarita3


Αποθεωτικά σχόλια από τον καλεσμένο σεφ

«Δεν ξέρω πώς τα σκαρφίστηκες, αλλά τα πιάτα σου αν τα έτρωγα σε εστιατόριο θα καλούσα σίγουρα τους σεφ να ρωτήσω πώς τα έφτιαξαν. Είσαι γεννημένη να κάνεις αυτό που κάνεις. Είσαι ταλέντο», της είπε ο Αθηναγόρας που στη δοκιμασία των πιάτων την αποκάλεσε «όπλο».

Κλείσιμο


Η παίκτρια δεν σταμάτησε να τσιμπιέται, να γελάει και να χειροκροτείται ενώ χάρισε θεϊκές ατάκες στο κοινό όπως αυτή που απηύθυνε στον αρραβωνιαστικό της. «Χρήστο, βρήκαμε τα λεφτά για τον γάμο. Μετά μη μου λες ότι δεν έχουμε λεφτά για γάμο. Ράψου, βρες κουστούμι, κούρντισε το μπουζούκι σου κι εγώ θα σε πάρω όταν βγω από δω κι ας μην με θες».

H συμπάθεια του Twitter

Οι χρήστες στο Twitter ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα και γενικά είναι από τους πιο συμπαθείς και αγαπητούς παίκτες. Η Μαργαρίτα, σύμφωνα με τα tweets είναι ειλικρινής, αυθεντική και μεγάλο ταλέντο στη μαγειρική. O ενθουσιασμός των χρηστών για την Μαργαρίτα ήταν τόσο μεγάλος που κάποιος της έφτιαξε ένα πορτρέτο.










Η χρυσή κάρτα στην πρώτη δοκιμασία

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη με το καλημέρα είχε εντυπωσιάσει και τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Μάλιστα στην πρώτη δοκιμασία του διαγωνισμού και έχοντας το καλύτερο πιάτο κέρδισε τη χρυσή κάρτα.

Η χρυσή κάρτα της επιτρέπει είτε να εξαιρεθεί από κάποια μελλοντική δοκιμασία, είτε να διασώσει κάποιον συμπαίκτη της στον οποίο πιστεύει και βέβαια, να επιλέξει τα σκεύη και κάποια υλικά πάνω στα οποία θα διαγωνιστούν οι συμπαίκτες και οι συμπαίκτριές της.

Ποια είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατάγεται από την Καλλονή της Μυτιλήνης.

Οι φίλοι και οι συγγενείς της τη φωνάζουν «γλωσσοκοπάνα».

Για αυτήν η μαγειρική είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της.

Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια.

Ο σύντροφός της είναι ζαχαροπλάστης.

Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και το ζαχαροπλάστη σύντροφο της.

Το μαγειρικό ταξίδι για εκείνη δεν σταματά ποτέ.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ετοίμασε βαλίτσες και από την αρχή φάνηκε πως είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον τελικό του MasterChef 5.


Λέτε η Μαργαρίτα να είναι η πρώτη γυναίκα που θα κερδίσει το παραδοσιακά ανδροκρατούμενο MasterChef την Ελλάδα; Μπορεί ο δρόμος προς τον τελικό ακόμα να είναι μακρύς μένει να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια...

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Γκόλντεν Ριτρίβερ κλέβει το μικρόφωνο ρεπόρτερ σε live μετάδοση - Δείτε βίντεο

Μένιος Φουρθιώτης: Στον Εισαγγελέα ο φάκελος με τα στοιχεία της υπόθεσης

Ο δικός μας Θοδωρής απογειώνει το ελικόπτερο της NASA πάνω από την επιφάνεια του Άρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης