Συγγνώμη από διαγωνιζόμενη που δεν την πέρασε απευθείας στο σπίτι του MasterChef… αναγκάστηκε να ζητήσει ο Πάνος Ιωαννίδης από την Μαργαρίτα. Η διαγωνιζόμενη χρειάστηκε να μαγειρέψει ξανά για να πάρει το εισιτήριο για το σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής. Έφτιαξε σφυρίδα σοτέ και από ότι φάνηκε ενθουσίασε τους κριτές καθώς το αποτέλεσμα ήταν άρτιο.
Η ίδια αρχικά ήταν πάρα πολύ αγχωμένη κι άρχισε να κλαίει μόλις άκουσε τα πρώτα σχόλια του Σωτήρη Κοντιζά νιώθοντας μια ανακούφιση και συγκίνηση. Οι κριτές της ανέφεραν: «Συνέχισε έτσι, είναι υπέροχο το πιάτο σου. Με τεχνική, λεπτομέρεια, ψήσιμο σωστό. Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό. Βρήκαμε διαμάντι».
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία