Μισέλ Ομπάμα: Συμμετέχει σε ειδική τηλεοπτική εκπομπή για τη μάχη κατά του κορωνοϊού

Μισέλ Ομπάμα: Συμμετέχει σε ειδική τηλεοπτική εκπομπή για τη μάχη κατά του κορωνοϊού

Στην εν λόγω εκπομπή, ο Άντονι Φάουτσι, επικεφαλής λοιμωξιολόγος στις ΗΠΑ, θα δώσει συνέντευξη στον ηθοποιό Μάθιου ΜακΚόναχι

obama
Η Μισέλ Ομπάμα θα συμμετάσχει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του NBC«Roll Up Your Sleeves», με θέμα τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Η εκπομπή θα προβληθεί από το NBC στις 18 Απριλίου και έχει ως σκοπό την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τον εμβολιασμό.

Στο «Roll Up Your Sleeves» θα λάβουν μέρος και κωμικοί, τραγουδιστές, αλλά και εργαζόμενοι, που μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά του Covid-19. Ακόμα, θα εμφανιστεί ο ηθοποιός-τραγουδιστής-τραγουδοποιός-συνθέτης και παραγωγός Λιν Μάνουελ - Μιράντα. 

Ο δημιουργός της εκπομπής και ιδρυτής του στούντιο παραγωγών ATTN, Μάθιου Σεγκάλ δήλωσε:  «Η δυνατότητα να επιστρέψουν οι άνθρωποι στην εργασία και τα παιδιά πίσω στο σχολείο, να επανασυνδεθούμε με την οικογένεια και τους φίλους μας και να παρακολουθούμε συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες που θεωρούμε αγαπητές εξαρτάται από τον εμβολιασμό του κόσμου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης