Κίρστεν Ντανστ: Περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Τζέσι Πλίμονς

Κίρστεν Ντανστ: Περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Τζέσι Πλίμονς

Μέσω φωτογραφιών για το περιοδικό W, όπου είναι εμφανής η φουσκωμένη της κοιλιά, έκανε γνωστή τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η γνωστή ηθοποιός

kirsten
Μέσα από μία φωτογράφιση για το περιοδικό W, αποφάσισε η Κίρστεν Ντανστ να δημοσιοποιήσει την εγκυμοσύνη της. Η ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον επίσης ηθοποιό Τζέσι Πλίμονς. Ενώ η εγκυμοσύνη της φαίνεται ξεκάθαρα κάτω από το φόρεμα του οίκου Rodarte, η ίδια στην συνέντευξη της δεν έκανε κάποια σχετική δήλωση. 


Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς "Fargo", όπου συμμετείχαν και οι δύο. Ενώ είναι μαζί πέντε χρόνια και έχουν αρραβωνιαστεί, δεν έχουν παντρευτεί, ακόμα. Για την γνωριμία τους, η ηθοποιός αναφέρει: «Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα γινόταν η αδελφή ψυχή μου. Είναι ο αγαπημένος μου ηθοποιός και ο καλύτερος συνεργάτης που είχα ποτέ. Το ήξερα ότι θα είναι για πάντα στη ζωή μου. Όταν τελειώσαμε τα γυρίσματα μου έλειπε απίστευτα. Κάναμε ένα χρόνο να ξαναδουλέψουμε μαζί. Αναρωτιόμασταν κι οι δύο εάν η σύνδεση υπήρχε μόνο επειδή δουλεύαμε μαζί. Αλλά ήταν αληθινή».
fargo

Κλείσιμο
 Όταν η ηθοποιός ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, τον τρίχρονο πλέον γιο της, απάντησε σε σχετική ερώτηση, που της τέθηκε για έναν ενδεχόμενο γάμο: «Είμαστε όσο παντρεμένοι μπορεί να είναι δυο άνθρωποι. Έχουμε παιδί μαζί. Η μαμά μου με ρώτησε αν θα παντρευόμασταν και της είπα ότι δεν θα το κάναμε όσο ήμουν έγκυος. Ήθελα να διασκεδάσω και να πιω στο γάμο μου. Στο κάτω – κάτω πληρώνουμε για αυτό το γάμο! Αφού πληρώνω για τα ποτά, τουλάχιστον να το ευχαριστηθώ».


Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Ο Ερντογάν «ετοιμάζει» την Τσιλέρ για νέα ΥΠΕΞ – Η πορεία της από τα Ίμια στα σκάνδαλα

Μπρούκλυν Μπέκαμ: Αντάλλαξε με τη σύντροφο του μενταγιόν με...τους φρονιμίτες τους

Lil Nas X: Ποιος είναι ο 21 ετών queer ράπερ που διχάζει το παγκόσμιο κοινό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης