Σιλβέστερ Σταλόνε: Αποκάλυψε ότι ετοιμάζει σειρά-prequel του Ρόκι Μπαλμπόα

Σιλβέστερ Σταλόνε: Αποκάλυψε ότι ετοιμάζει σειρά-prequel του Ρόκι Μπαλμπόα

O 74χρονος ηθοποιός πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινία για τον Rocky το 1976 και έκτοτε συνέχισε με τη συγγραφή του σεναρίου και για τα πέντε sequel

sylvester_stalone
Ακόμα και στα 74 χρόνια του, ο ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε παραμένει ενεργός και καταπιάνεται με διάφορα projects, τα οποία γνωστοποιεί συνήθως μέσα από το Instagram του. Μέσα από ένα ακόμα post του, o Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μία σειρά-prequel των ταινιών του Rocky Balboa, στις οποίες και πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν.  
rocky1_1


O ίδιος, πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινία για τον Rocky το 1976 και έκτοτε συνέχισε με τη συγγραφή του σεναρίου τόσο του πρώτου όσο και των επόμενων 5 sequel. 

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, η σειρά θα λαμβάνει χώρα κατά τη δεκαετία του '60. Βέβαια, αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού κατά τον ίδιο : «Το '60 ήταν μια δυναμική περίοδος. Μέσα σε όλη αυτή την κοινωνική δραστηριότητα, βλέπουμε την μάλλον απλή ζωή του 17χρονου Rocky Balboa. Όταν τον πρωτογνωρίσαμε το 1976 ήταν μια χαμένη ψυχή. Τώρα βλέπουμε ένα νέο άνθρωπο να παλεύει όπως όλοι οι συνομήλικοί του να βρει τη θέση του»

Ο Σταλόνε ανέβασε δύο φωτογραφίες με τις χειρόγραφες σημειώσεις του για τη σειρά, τις οποίες συνοδεύει με μια λεζάντα, όπου εξηγεί το εγχείρημα του: «Ξεκίνησα σήμερα το πρωί γράφοντας για το prequel του Rocky. Ιδανικά 10 επεισόδια για λίγες σεζόν για να μπεις στην καρδιά των χαρακτήρων σε μικρότερη ηλικία».

Κλείσιμο

Στις σημειώσεις του, ο Σταλόνε αναφέρει: «Φαντάσου μια μηχανή του χρόνου που απλά μας μεταφέρει πίσω στην αρχή του Rocky, ενός κινηματογραφικού κόσμου γεμάτο με χαρακτήρες που αγαπήθηκαν από πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως για περίπου 5 δεκαετίες».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης