Μέισι Γουίλιαμς: Η «Άρια Σταρκ» αγνώριστη ως «πανκ είδωλο» Τζόρνταν με αποκαλυπτικό σύνολο

Μέισι Γουίλιαμς: Η «Άρια Σταρκ» αγνώριστη ως «πανκ είδωλο» Τζόρνταν με αποκαλυπτικό σύνολο

Υποδύεται το γνωστό μοντέλο Τζόρνταν που έκανε αίσθηση με τις εμφανίσεις του στις πρώτες συναυλίες των Sex Pistols

arya
Όσοι έχουν ακόμα στο μυαλό τους τη Μέισι Γουίλιαμς ως το μικρό αγοροκόριτσο του Game of Thrones που ξεπερνά κάθε εμπόδιο για να εκδικηθεί για τον θάνατο των δικών του, μάλλον θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα από τη μεταμόρφωση της 23χρονης ηθοποιού για τον νέο της ρόλο. Η «Αρια Σταρκ» μεγάλωσε επικίνδυνα και πλέον υποδύεται το «πανκ είδωλο» Τζόρνταν που σύχναζε στις συναυλίες των Sex Pistols.

Oι φωτογραφίες που κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν την Γουίλιαμς με μαύρες ζαρτιέρες, ένα διάφανο κίτρινο παλτό από PVC που αποκαλύπτει το γυμνό της στήθος και λευκές καουμπόικες μπότες. Σύμφωνα με την Daily Mail, τραβήχτηκαν στο βορειοδυτικό Λονδίνο, στο πλαίσιο των γυρισμάτων του «Pistol», της νέας δραματικής μίνι σειράς του Ντάνι Μπόιλ για την αμερικανική τηλεόραση, που αφορά το εμβληματικό συγκρότημα των Sex Pistols. To ομολογουμένως ακραίο look της Μέισι συμπληρώνει φυσικά το πανκ μακιγιάζ και το ξασμένο ξανθό μαλλί που υψώνεται προς τα... ουράνια!



Το «Pistol», που αναμένεται να προβληθεί την επόμενη χρονιά, εστιάζει στην άνοδο του πανκ συγκροτήματος των Τζόνι Ρότεν, Στιβ Τζόουνς, Γκλεν Μάτλοκ και Σιντ Βίσιους, τη δεκαετία του 1970. Βασίζεται στην αυτοβιογραφία του Τζόουνς, κιθαρίστα της μπάντας και θα αποτελείται από έξι επεισόδια.

jordan_sid
Κλείσιμο


Ο ρόλος που υποδύεται η Γουίλιαμς είναι εκείνος της Τζόρνταν (πραγματικό όνομα Πάμελα Ρουκ), του μοντέλου και ηθοποιού που έκανε αίσθηση με το ιδιόμορφο look της στις πρώτες συναυλίες των Pistols. Άνηκε στο λεγόμενο «Bromley Contingent», την ομάδα των πανκς που ακολουθούσε το συγκρότημα στα πρώτα του βήματα. Η Τζόρνταν είχε συνεργαστεί με την σχεδιάστρια Βιβιέν Γουέστγουντ και είχε πρωταγωνιστήσει στο φιλμ Jubilee του Ντέρεκ Τζάρμαν. Η αυτοβιογραφία της κυκλοφόρησε το 2019.





Ειδήσεις σήμερα 

Υπόθεση Βαλυράκη: Οι επόμενες κινήσεις μετά την ανατροπή από την ιατροδικαστική έρευνα

Οι τρεις λόγοι που φτάσαμε στο μαύρο ρεκόρ στα κρούσματα - Τι ανησυχεί τώρα τους ειδικούς

Συνεδριάζουν σήμερα οι λοιμωξιολόγοι για το ελεγχόμενο άνοιγμα - Όλα τα σενάρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης