Η Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ, η Ρένια Λουϊζίδου στην ΕΡΤ και ο Μπισμπίκης στο Mega

Γάμοι στην «Αγγελική», νέα δράματα και ασφυκτικό φλερτ στις «Άγριες Μέλισσες» - Κινητικότητα στα κανάλια και νέες τηλεοπτικές διαδρομές για τον «Βόσκαρη»

mpiskipiss
Ποδαρικό με spoiler; Γιατί όχι; Στην Αγγελική σε ένα μήνα από σήμερα, γιατί ή είμαστε μπροστά ή δεν είμαστε, θα γίνει πρόταση γάμου. Ο Στέφανος (Γιώργος Χρυσοστόμου) θα ζητήσει από την Αγγελική (Μαίρη Μηνά) να τον παντρευτεί.

Και αφού ζεσταθήκαμε, πάμε να ξεκινήσουμε.

Κινητικότητα στο Μαρούσι. Λογικό, λόγω της περιόδου όπου η μεταγραφολογία φουντώνει αλλά μαζί με αυτήν και τα σενάρια. Και μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να έχει προβάδισμα, όπως μαθαίνω, στο να επιλέξει τι θα παρουσιάσει την επόμενη σεζόν μεταξύ του θρυλικού παιχνιδιού “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” και του σόου “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, όμως σε ό,τι αφορά την Μαρία Μπεκατώρου όσα λέγονται και όσα γράφονται είναι μάλλον προϊόντα μυθοπλασίας.

Maria_Mpekatorou


Η παρουσιάστρια η οποία αποχαιρετά από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Απριλίου, το “Still Standing” για να την διαδεχτεί ο Μάρκος Σεφερλής με το “5Χ5” δεν έχει δεχθεί ακόμη κάποια πρόταση από τον ΑΝΤ1. Ούτε για να είναι μέλος κριτικής επιτροπής αλλά ούτε και για κάτι άλλο σε επίπεδο παρουσίασης. Παραμένει στην παρουσίαση του “Your face sounds familiar” και όπως λένε οι πηγές που αναβλύζουν πληροφορίες στην περιοχή του Αμαρουσίου είναι νωρίς ακόμη για την κρίσιμη συζήτηση της ανανέωσης συμβολαίου. Οπως όλα δείχνουν, οι δύο πλευρές θα καθίσουν να συζητήσουν για το μέλλον τον Ιούνιο με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

agriesmelisses


Στο Διαφάνι των “Αγριων Μελισσών” οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η Πηνελόπη, η οποία θα χάσει το μωρό που κυοφορεί, αρχίζει να κυριεύεται από ενοχές καθώς πιστεύει πως η αποβολή οφείλεται στο γεγονός πως η εγκυμοσύνη προέκυψε από αιμομικτική σχέση με τον ξάδελφό της Μελέτη. Στο άλλο μέτωπο ο Μπάμπης φλερτάρει στενά την Ασημίνα μόλις μαθαίνει για τον χωρισμό της...

Κλείσιμο
survivor


Σφυρίζουν τα εξώδικα πάνω από τα κεφάλια μας, αγαπητοί. Με φόβο μην μας πετύχουν αυτά του ΣΚΑΪ ο οποίος απαγόρευσε τα spoilers για το “Survivor”, ήρθαν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, και αυτά του Star τα οποία εστάλησαν με στόχο να προστατευθεί το “Master Chef' από τις διαρροές αλλά και από ρεπορτάζ εκπομπών που σύμφωνα με το κανάλι παραβιάζουν την προστασία προσωπικών δεδομένων κάποιων παικτών. Αγριεύει το τηλεοπτικό ματς.

Πάντως εγώ θα το πω και spoiler δεν είναι ότι στην τελευταία ψηφοφορία που ήταν υποψήφιος για αποχώρηση από το “Survivor” ο Τριαντάφυλλος, η διαφορά του σε ψήφους από τους άλλους υποψηφίους ήταν τεράστια. Αυτό για να ξέρουμε και τι γίνεται στην κάλπη και όχι στην παραλία.



Στη Συγγρού πάλι, φίλτατοι, μόνο με σταυρωμένα χέρια δεν κάθονται. Κορφολογούν τα προγράμματα του ανταγωνισμού, παίρνουν ό,τι και όποιον θεωρούν ότι είναι χρήσιμος και ταιριάζει στο πρόγραμμα του Mega και κάπως έτσι ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο σκληρός και γοητευτικός Βόσκαρης των “Αγριων Μελισσών” αφήνει το Διαφάνι και μετακομίζει για να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη (ο γνωστός σκηνοθέτης του “Νησιού”) “Κομάντα και Δράκοι”. Δυνατή κίνηση.

SPITI_ME_TO_MEGA


Φυσικά όσο σχεδιάζεται το πρόγραμμα για του χρόνου, γυρίζονται και τα τρέχοντα. Κι επειδή τα αποκλειστικά είναι το κερασάκι στην τούρτα κάθε έντιμης τηλεοπτικής στήλης, οι φιλοξενούμενοι των επόμενων βραδιών για το “Σπίτι με το Mega” θα είναι ο Σταμάτης Σπανουδάκης για την Μεγάλη Εβδομάδα, και θα ακολουθήσουν Γλυκερία με Μελίνα Κανά και Νίκο Ζιώγαλα σε παρουσίαση Δημήτρη Σταρόβα αλλά και οι Γιάννης Κότσιρας και Γιώτα Νέγκα, τους οποίους θα παρουσιάσει ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Προς το παρόν αυτό το Σάββατο, ετοιμαστείτε, έρχεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Πάμε και για άλλο αποκλειστικό; Και δεν πάμε! Ποια θα είναι η πρωταγωνίστρια στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Μανούσος Μανουσάκης στην ΕΡΤ; Η Ρένια Λουιζίδου. Η οποία επιστρέφει μετά από καιρό και όπως όλα δείχνουν, όχι τυχαία, επέλεξε ΕΡΤ.

Konstantina_Spiropoulou


Στο Φάληρο, όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του “Αγρότης μόνος ψάχνει” τον Ιούνιο. Τρεις θα είναι οι σκηνοθέτες και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία στην παρούσα φάση δέχεται τα πυρά των πάνελ και των followers για την επίδειξη πλούτου από τις διακοπές της στο Κάιρο εν μέσω πανδημίας σε σουίτα με ημερήσιο ενοίκιο 8.000 ευρώ, θα είναι η παρουσιάστρια της τηλεοπτικής αγροτιάς. Ουδέποτε τέθηκε θέμα Ανθής Σαλαγκούδη για το συγκεκριμένο πόστο, η Queen Dina είναι εδώ και καιρό το πρόσωπο που επιθυμεί ο ΣΚΑΪ. Φυσικά εκτός από το “βουκολικού περιεχομένου” ριάλιτι, οι μηχανές φουλάρουν και για το “Big Brother' για το οποίο αναζητείται παρουσιαστής ή παρουσιάστρια. Ονόματα δεν υπάρχουν και, όπως λέει υψηλόβαθμη πηγή από τον σταθμό “το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πέσει στο τραπέζι το όνομα του Χάρη Βαρθακούρη...” Αουτς!

Κανονικά ετοιμάζεται και το “Masked Singer”, το οποίο αναβλήθηκε λόγω πανδημίας αλλά πλέον αποφασίστηκε πως θα στηθεί κανονικά για την επόμενη σεζόν.

Οσο για την μυθοπλασία; Ε, κι εκεί υπάρχει εξέλιξη καθώς σήμερα, να το και το άλλο το αποκλειστικό, έκλεισε η νέα δραματική σειρά που θα αντικαταστήσει τις “Οκτώ λέξεις” του Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος κουνάει μαντήλι και πηγαίνει στο Mega.

Και το κουίζ της ημέρας

Φυσικά, μία στήλη στην πρεμιέρα της δεν μπορεί να μην προκαλέσει ερωτηματικά και να ανάψει φωτιές στην πιάτσα. Πώς; Μα με την πιο ασφαλή μέθοδο, το κουίζ. Πάμε να χτυπήσουμε ένα διπλό για να ζεσταθούμε.
“Ποια παρουσιάστρια Σαββατοκύριακου βολιδοσκοπείται για καθημερινή πρωινή ζώνη άλλου καναλιού και ποιος πανελίστας πρωινής εκπομπής είναι στον στόχο εκπομπής Σαββατοκύριακου;” Εδώ σας θέλω...

Ειδήσεις σήμερα 

Υπόθεση Βαλυράκη: Οι επόμενες κινήσεις μετά την ανατροπή από την ιατροδικαστική έρευνα

Οι τρεις λόγοι που φτάσαμε στο μαύρο ρεκόρ στα κρούσματα - Τι ανησυχεί τώρα τους ειδικούς

Συνεδριάζουν σήμερα οι λοιμωξιολόγοι για το ελεγχόμενο άνοιγμα - Όλα τα σενάρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης