Survivor - Γιώργος Κοψιδάς: «Απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα για τον Τριαντάφυλλο»

Survivor - Γιώργος Κοψιδάς: «Απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα για τον Τριαντάφυλλο»

Ο πρώην Survivor βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης

kopsidas-kalomesimeraki
Ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για όλα όσα έζησε στο Survivor. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως είναι ευγνώμων για την εμπειρία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο και για ακόμη μία φορά σχολίασε αρνητικά τον Τριαντάφυλλο αλλά και τον Αλέξη Παππά.

«Πνευματικά είχα κουραστεί πάρα πολύ. Λέγανε ότι έχω αρχηγικές τάσεις και πριν στήσω την κόκκινη ομάδα. Επειδή ασχολούμαι στη ζωή μου πολύ με ομάδες, με ενδιαφέρει οι ομάδες να είναι συντονισμένες. Έπαιζα μπάσκετ. Έκανα καλή ομάδα αλλά τις δυο τελευταίες βδομάδες χάλασε… Είναι προφανές ότι και οι δυο παίκτες κάνουν στρατηγική. Ο Αλέξης Παππάς παίζει πιο έξυπνα και έτσι όπως χειρίζεται τους ανθρώπους μπορεί να πάει πολύ μακριά. Τη μια βδομάδα μπορεί να στηρίζει τον Τριαντάφυλλο και την άλλη να το βρίζει.

Ο κόσμος νόμιζε ότι είπα ότι το κοινό είναι κουτσομπόληδες αλλά αυτό είχε να κάνει με μένα και τον Τριαντάφυλλο. Δεν είχα στο μυαλό μου να κατηγορήσω το κοινό. Αν εκφράστηκα λάθος… Ήταν σοκ για μένα. Επειδή είχαμε όλη μέρα τσακωμούς και εντάσεις επέλεξα να αυτοπροταθώ για το καλό της ομάδας με κίνδυνο να φύγω και έτσι έγινε… Δεν άξιζε τελικά αλλά και πάλι το ίδιο θα έκανα. Είδα όταν βγήκα ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί στο παιχνίδι. Κατηγορήθηκε ότι καθοδηγώ τις ψηφοφορίες… τώρα που έφυγα πως τις καθοδηγώ. Η Σοφία ήταν ευγνώμων στην αρχή και μετά άλλαξε και άρχισε να με κατηγορεί με ψέματα. Εγώ μπήκα στο παιχνίδια αρκετά αθώος και χωρίς στρατηγική. Ήθελα να δώσω τη φιλοσοφία ζωής που έχω. Ηρεμία, ομόνοια, δικαιοσύνη. Νιώθω περήφανος για τον τρόπο που έπαιξα. Έφυγα με το κεφάλι ψηλά.

Δεν θα έκανα παρέα με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά, έξω από το παιχνίδι. Ο Τριαντάφυλλος είχε ένα μότο. Ότι δεν έχει φανεί στην κάμερα, δεν έχει γίνει. Είναι τρομακτικό. Απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα γι΄αυτόν τον άνθρωπο. Είδα άλλον άνθρωπο. Μας έβγαζε όλους ψεύτες. Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ αυτό τον άνθρωπο και να τον κάνω παρέα.

Έφυγα πλήρης. Το έχω χορτάσει. Έμεινα 3 ολόκληρους μήνες. Δεν έχω απωθημένο. Μόνο ότι δεν τραγούδησα στο πάρτι της ένωσης. Είμαι ευγνώμων για τη εμπειρία που έζησα. Έμαθα πολλά. Κατάλαβα τι σημαίνει πείνα. Ξέρεις τι είναι να πέφτει κάτω ένα κόκκος ρύζι και να το παίρνεις για να τον φας;» είπε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο: 

Ο Γιώργος Κοψιδάς στο ¨Καλό Μεσημεράκι"


Ειδήσεις σήμερα: 

Lil Nas X: Χαμός με το βίντεο κλιπ με το lap dance στον Σατανά και τη φράση από τον Πλάτωνα!

Θρήνος στα Τρίκαλα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 37χρονος ενώ πήγαινε να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της 42χρονης Οξάνα Μοχοβά - Εντοπίστηκε χθες η σορός της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης