«Φάρμα»: Η Φραγκάκη δεν... μάσησε τα λόγια της

«Φάρμα»: Η Φραγκάκη δεν... μάσησε τα λόγια της

Απρόσμενη τροπή φαίνεται πως λαμβάνουν οι εξελίξεις στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1

maria_fragaki_farma
Παρακολουθώντας τα τελευταία επεισόδια του reality «Φάρμα» του ANT1, δεν ήταν δύσκολο κανείς να καταλάβει πως τα πισώπλατα μαχαιρώματα ξεκίνησαν απο μια υποομάδα, που δημιουργήθηκε οχι απο τα γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα, που συμμετέχουν στο παιχνίδι, αλλά απο τους παίκτες, που θέλησαν να δοκιμάσουν την αγροτική ζωή, χωρίς να έχουν εμπειρία με τα φώτα της δημοσιότητας.

Με σκηνές συνωμοσίας, διαλόγους με καυστικούς χαρακτηρισμούς «να φάμε τους άλλους (σ.σ. Διάσημους)», «να τους πετάξουμε έξω απο το παιχνίδι», κλεισμένοι σε ενα μικρό δωμάτιο, τα σχέδια εξόντωσης και στοχοποίησης έδιναν και έπαιρναν, έως και την τελευταία στιγμή, που κατευθύναν ακόμα και το μέλος της... κλίκας, που αποχωρούσε απο το παιχνίδι.

Όλα αυτά έγιναν εν αγνοία των υπολοίπων παικτών, που δεν υποπτεύθηκαν το παραμικρό, εκτός απο τη Μαρία Φραγκάκη, της οποίας τη φωνή ακούμε στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου να κάνε λόγο για «γιάφκα» και «σχέδιο εξόντωσης», που έχει στηθεί απο συγκεκριμένους παίκτες εναντίον των υπολοίπων.

Video Φάρμα


Η ατάκα της Μαρίας Φραγκάκη, σε λίγα δευτερόλεπτα άναψε φωτιές στο Twitter, οι χρήστες του οποίου παρακολουθούσαν απο τους τηλεοπτικούς τους δέκτες την αδικία και αποθέωσαν με απανωτά tweets την δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό, που δεν μάσησε τα λόγια της και αποκάλυψε σε υψηλούς τόνους τους σκοπούς και τους χαρακτήρες των συμπαικτών της, που ουδόλως φαίνονται να το αντιμετωπίζουν ως ένα παιχνίδι, αλλά ως μια ευκαιρία να μειώσουν και να «εξοντώσουν» με στρατηγικό τρόπο, όποιον γνωστό στο ευρύ κοινό συμμετέχει στο ίδιο παιχνίδι μαζί τους.

Πάρτε μια ιδέα απο το πώς πυροδότησε το Twitter ο καυστικός λόγος της Μαρίας Φραγκάκη:

Κλείσιμο
7farma7




5farma5


3farma3


2farma2




farma2


twitter_farma


Ειδήσεις σήμερα: 

Εμβολιάστηκε ο Ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Ντράγκι

Σύλβια Δεληκούρα: Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να μη γεννήσω το παιδί με ωροσκόπο που δε μου άρεσε

Χαλαρώνει το lockdown από αυτό το Σάββατο - Σκέψεις για άνοιγμα σχολείων στις 8 Απριλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης