ΗΦαίη Σκορδά πάει παντού. Η παρουσιάστρια άφησε για λίγο το πλατό του Πρωινού και εισέβαλε στη Φάρμα. Με μαύρα ρούχα καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό από το σημείο, όπου γυρίζεται το ριάλιτι του ΑΝΤ1, παρέα με τον Σάκη Τανιμανίδη.
«Καλημέρα, εδώ θα μείνω στη Φάρμα. Κάνει πολύ κρύο» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά. «Να μείνεις» της απάντησε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας και απευθυνόμενος στον Σάκη Τανιμανίδη είπε: «Κράτα την εσύ».
Λίγα λεπτά αργότερα, ο παρουσιαστής του Πρωινού συνέχισε το χιούμορ: «Από ό,τι κατάλαβα, σαν παρουσιάστρια θέλει να έρθει και όχι σαν παίκτρια», με τη Φαίη Σκορδά να παίρνει τον λόγο και να ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω τέτοια θέματα. Μετά από τόσα χρόνια, δεν έχω να αποδείξω κάτι. Το θέμα είναι να ξέρεις ποιος είσαι και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή. Εγώ και μέσα στη Φάρμα θα ξεχώριζα».
Μάλιστα η Φαίη Σκορδά έκανε και ένα από τα αγωνίσματα. Τα κατάφερε;
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.