Γιώργος Κακοσαίος (ΘΕΜΑ 104,6): «Πρέπει να κάνω διπλάσια προσπάθεια για να κερδίσω τον κόσμο»

Γιώργος Κακοσαίος (ΘΕΜΑ 104,6): «Πρέπει να κάνω διπλάσια προσπάθεια για να κερδίσω τον κόσμο»

Από την στιγμή που ο κόσμος στο Instagram και το Facebook τον έμαθε έτσι και έγινε γνωστός με το δικό του όνομα, δεν είχε λόγο ν' αλλάξει το επώνυμο «Κακοσαίος», εξήγησε στον ΘΕΜΑ 104,6 και τους «Τρεις ΘΕΜΑτοφύλακες» ο ανερχόμενος τραγουδιστής - Ακούστε όλη του τη συνέντευξη

kakoceos
Έχοντας κάνει ένα από τα πιο δυναμικά ξεκινήματα των τελευταίων ετών στον χώρο του τραγουδιού και με... κληρονομιά το όνομα του πατέρα του -το πραγματικό, ωστόσο, όχι το καλλιτεχνικό- ο Γιώργος Κακοσαίος, γιος του Γιάννη Πλούταρχου, μίλησε ζωντανά την Κυριακή στον ΘΕΜΑ 104,6 και τους «Τρεις ΘΕΜΑτοφύλακες», Δημήτρη Τυχάλα, Μιχάλη Μουσελίμη και Βασίλη Αναστασόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κακοσαίος, που ξεκίνησε την καριέρα του, παίζοντας ποδόσφαιρο στον Παναθηναϊκό, εξήγησε ότι δεν ήταν εύκολο να επιλέξει το τραγούδι, ωστόσο πάντα μέσα του ήξερε ότι αυτό ήταν που ήθελε να κάνει στη ζωή του. Ως τερματοφύλακας, όταν ήταν πιο μικρός, ο μόλις 21 ετών Γιώργος αποκάλυψε ότι θαύμαζε τον Ίκερ Κασίγιας και στη συνέχεια του άρεσε από Έλληνες ο Ορέστης Καρνέζης.


«
Δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά. Πρέπει να κάνω διπλάσια προσπάθεια για να κερδίσω τον κόσμο, γιατί μπορεί να πιστεύουν ότι θα επαναπαυθώ στο όνομα του πατέρα μου»
εξήγησε ακόμη, μιλώντας για το πώς είναι να κάνει καριέρα  σε έναν χώρο που ο Γιάννης Πλούταρχος έχει ήδη αφήσει το ανεξίτηλο στίγμα του, εδώ και πολλά χρόνια.

Κλείσιμο
Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει για τα social media και να εξηγήσει ότι, από την στιγμή που ο κόσμος στο Instagram και το Facebook τον έμαθε έτσι και έγινε γνωστός με το δικό του όνομα, δεν είχε λόγο ν' αλλάξει το επώνυμο «Κακοσαίος».

Αποκάλυψε ακόμη ότι ο πρώτος που ακούει τα τραγούδια του, είναι ο πατέρας του και, αν πάρουν την έγκρισή του, τότε προχωράει, ενώ ο ίδιος είναι που εισηγείται και στην εταιρεία του (Panik Records) ποια πρόσωπα θα τον πλαισιώνουν στα βιντεοκλίπ. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι το σενάριο για το νέο του βιντεοκλίπ, «Η Μία», ήταν του Γιάννη Πλούταρχου.

«Ανυπομονώ να βγάλω την ενέργεια, το πάθος που έχω, να το δείξω στον κόσμο, να έρθω σε επαφή, λατρεύω τον κόσμο. Ξαφνικά κατεβαίνουν ρολά και σταματάνε όλα» περιέγραψε, αναφερόμενος στην πανδημία και το «φρένο» που έβαλε στην επαφή των καλλιτεχνών με το κοινό.

Μίλησε ακόμη για την σχέση με τον πατέρα του, λέγοντας ότι είναι περισσότερο φίλοι και ότι του λέει τα πάντα. «Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση» ανέφερε, ενώ ξεχώρισε ως αγαπημένους του καλλιτέχνες τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον Γιάννη Πουλόπουλο και τον Γιάννη Πάριο.

«Ήταν δίκοπο μαχαίρι να κάνω καριέρα στο ελαφρολαϊκό τραγούδι, πήγα στο ρεπερτόριο του πατέρα μου, αλλά του είπα ότι, αν είναι να λέω τραγούδια που δεν θέλω, δεν ξεκινάω καθόλου» τόνισε ακόμη, μιλώντας για τις μουσικές του επιλογές.

Όσο για το πώς φαντάζεται τον εαυτό του σε 10-15 χρόνια, είπε ότι θα ήθελε να βρίσκεται στις καρδιές των ανθρώπων και να έχει βάλει το δικό του «λιθαράκι». Ασχολούμενος και με την υποκριτική, δεν έκρυψε ότι θα τον ενδιέφερε και το είδος του μιούζικαλ.

Μίλησε, τέλος, για την σχέση του με τις θαυμάστριές του, λέγοντας ότι δέχεται πολλά όμορφα μηνύματα και προσπαθεί να απαντάει σε όλα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Έρχεται διήμερη κακοκαιρία εξπρές - Χειμώνας με κρύο και ισχυρές καταιγίδες

Γιώργος Κακοσαίος (ΘΕΜΑ 104,6): «Πρέπει να κάνω διπλάσια προσπάθεια για να κερδίσω τον κόσμο»

Τι αναφέρει το πόρισμα του ΠΟΥ στην Κίνα για το σενάριο «ατυχήματος σε εργαστήριο»;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης