Σοφία Μαριόλα για Στράτο Τζώρτζογλου: «Ήταν δύσκολα όταν τον είδα να κλαίει»

Σοφία Μαριόλα για Στράτο Τζώρτζογλου: «Ήταν δύσκολα όταν τον είδα να κλαίει»

Ο ηθοποιός έδειξε στο ριάλιτι την ευαίσθητη πλευρά του, όταν ξέσπασε σε κλάματα επειδή του λείπει η σύζυγός του 

SOFIA_MARIOLA_-_STRATOS_TZORTZOGLOY
Ο Στράτος Τζώρτζογλου συμμετέχει στη Φάρμα του Ant1 και από τα πρώτα κιόλας επεισόδια ξεχώρισε. Μάλιστα έδειξε στο ριάλιτι την ευαίσθητη πλευρά του, όταν ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στην κάμερα και λέγοντας πόσο πολύ του λείπει η σύζυγός του.

Την Κυριακή το πρωί η Σοφία Μαριόλα βρέθηκε στο πλατό του Έλα Χαμογέλα και έκανε αποκαλύψεις για τον σύζυγό της και σχολίασε τα όσα βλέπει στη Φάρμα.

«Ο Στράτος λείπει δυο βδομάδες. Ήταν δύσκολα όταν τον είδα να κλαίει. Ένιωσα ότι πιέζεται. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι. Στο ριάλιτυ, είδα πράγματα για το Στράτο που δεν τα ήξερα καν. Δεν το είχα ξαναδεί να σπάει. Να κλαίει… Δεν είναι τόσο ευαίσθητος ο Στράτος. Τον έχω δει να κλαίει μόνο όταν πέθανε η μητέρα του. Είναι ανοιχτός με όλους, καλόβουλος και κάποιες στιγμές, τον πατάνε. Για μένα είναι ήδη νικητής και μόνο που πήγε στη Φάρμα σε αυτή την ηλικία. Δεν πήγε με στρατηγική. Δεν πήγα μαζί του παρά το γεγονός ότι έγινε η πρόταση γιατί θέλαμε να προστατεύσουμε το γάμο μας. Θα έβγαιναν πολλά προσωπικά μας και δεν θέλαμε» είπε μεταξύ άλλων η Σοφία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ca2xbp1m2mk1-sf)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης