Έξαλλη με τον Κοψιδά η Καινούργιου: Μας υποτίμησε, σε ριάλιτι πήγε, όχι σε Ολυμπιακούς

Έξαλλη με τον Κοψιδά η Καινούργιου: Μας υποτίμησε, σε ριάλιτι πήγε, όχι σε Ολυμπιακούς

Δεν του χαρίστηκε η παρουσιάστρια: Ξεχώρισε τον εαυτό του, τον έκανε ότι είναι ανώτερος από τους άλλους 

Kopsidas_Kainourgiou
Η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor ήταν από τα βασικά θέματα συζήτησης των ψυχαγωγικών εκπομπών. Στάθηκαν ιδιαίτερα στα όσα είπε ο ηθοποιός μόλις άκουσε ότι αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο και κυρίως στον τρόπο που αντιμετώπισε το τηλεοπτικό κοινό. Λίγο πριν αποχαιρετήσει οριστικά τους συμπαίκτες του… δίκασε το τηλεοπτικό κοινό που δεν τον κράτησε μέσα. Πιο συγκεκριμένα, τα τελευταία λόγια του ηθοποιού ήταν: «Ο κόσμος έδειξε τι θέλει να βλέπει και δε θέλει να βλέπει αυτό που είμαι εγώ που είναι η υγεία, θέλει να βλέπει ίντριγκα, κουτσομπολιό, κακή ενέργεια, οπότε χαίρομαι που εγώ φεύγω από αυτό».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» σήμερα το πρωί, με την Κατερίνα Καινούργιου να δηλώνει έξαλλη με τη συμπεριφορά του Γιώργου Κοψιδά:

«Θέλω να σας πω ότι έγινα έξαλλη χθες. Ενώ είχα αρχίσει και έλεγα να που τα έδωσε όλα στον τελευταίο του αγώνα, ήταν εξαιρετικός. Υποτίμησε τους τηλεθεατές, όλους εμάς που το παρακολουθούμε γιατί ήξερε ότι πήγε σε ριάλιτι. Αν πήγαινε σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα το καταλάβαινα. Εννοείται καλώς ή κακώς ότι προβάλλονται ίντριγκες και καβγάδες. Το χειρότερο ήταν ότι εκθείαζε τον εαυτό του! Εγώ έχω αυτά και εσείς δεν είστε όλα αυτά που είμαι εγώ… Ξεχώρισε τον εαυτό του, τον έκανε ότι είναι ανώτερος από τους άλλους και υποτίμησε τους άλλους και υποτίμησε και το κοινό που τον ψήφιζε να μένει μέσα», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ca0c0431691d-sf)

Ειδήσεις σήμερα:

Ντρου Μπάριμορ: Εγκαταλείπει προσωρινά τον κινηματογράφο

Συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν: Υπήρχε συμφωνία να αναβληθεί σε περίπτωση θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου


Ο Σπάικ Λι πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Καννών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης