Λίγες μέρεςμετά την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε πως αν και τηρούσε ευλαβικά και σε βαθμό υστερίας όλα τα μέτρα δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον ιό. Μάλιστα όπως λέει πιθανολογεί πως κόλλησε κορωνοϊό στις πρόβες στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει.
«Είχα γίνει λίγο υστερική, δεν σου κρύβω -κι έτσι συνεχίζω. Δεν πάω πουθενά χωρίς μάσκα και αντισηπτικά, πλένομαι συνέχεια και παλαιότερα, όταν τρώγαμε έξω, έλεγα ευγενικά στα γκαρσόνια να βάζουν σωστά τις μάσκες τους, να μη με πλησιάζουν παρουσιάζοντάς μου το όποιο πιάτο τρώω. Ξέρω τι έχω παραγγείλει και δεν θέλω σταγονίδια! Όχι άλλα σταγονίδια (γελά). Ναι, ναι, έχω αποτρελαθεί, αλλά νομίζω ότι έτσι πρέπει να είμαστε όλοι και να προσέχουμε όσο περισσότερο γίνεται και για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους. Πώς την πάτησα εγώ; Στις πρόβες για το τηλεπαιχνίδι μάλλον, με τόσο κόσμο που έμπαινε στο στούντιο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις από πού και πώς κολλάς! Ευτυχώς τη σκαπούλαρα και προχωρώ μπροστά», εξομολογείται η Σμαράγδα Καρύδη.
Οι ψεκασμένοι και οι αρνητές της μάσκας
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα λέει για τους αρνητές της μάσκας. «Το βρίσκω τόσο παράλογο και εξοργιστικό όλο αυτό. Δεν μπορώ να συζητήσω για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και για τους ψεκασμένους, που δεν έχουν πάρει χαμπάρι πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που ζούμε. Σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί τους! Δεν την μπορώ την ανοησία. Την ανοησία και την τοξικότητα. Απεχθάνομαι τη χολή σε κάθε της μορφή. Και την ανοησία!», τονίζει η ηθοποιός στη Real.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco