Survivor: «Τάβλα» ο Ταβλαδάκης στη βάρκα της επιστροφής

Survivor: «Τάβλα» ο Ταβλαδάκης στη βάρκα της επιστροφής

Η μάχη της επικοινωνίας, οι δωροδοκίες, οι εντάσεις με την τριάδα, ο μοναχικός «Ντάφυ» και ο πόλεμος που έρχεται -Δείτε βίντεο

survivor_2
Το κοινό αποφάσισε με την ψήφο του να ρίξει… τάβλα τον Γιώργο Ταβλαδάκη και να κρατήσει στο Survivor 4 του «κόκκινους» Τριαντάφυλλο και Μαριάνθη Κάσδαγλη και τον «μπλε» Νίκο Μπάρτζη.

Το βράδυ μετά το συμβούλιο στην παραλία των κόκκινων το κλίμα δεν ήταν χαρούμενο και ενωτικό όπως ήταν τις προηγούμενες φορές, όταν η ομάδα έφερε νίκες και άφηνε τους μπλε να… ξεκατινιάζονται. Ο Τριαντάφυλλος είχε πολλά νεύρα και έριχνε το φταίξιμο που τον ψήφισε ο «φίλος» του ο Κόρο στον Γιώργο Κοψιδά.




Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε ότι όταν μπήκε στο παιχνίδι είχε μόλις 200 ευρώ λόγω της κορωνο-κρίσης και απορούσε πως μπορεί να επηρεάζει τόσο πολύ τον κόσμο και πως είναι δυνατόν να έχει τις ίδιες νίκες με τον Τριαντάφυλλο, όπως ισχυρίζεται ο τραγουδιστής.




Κλείσιμο
Σε αποκάλυψη προχώρησε όμως και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο 29χρονος Fashion Designer υποστήριξε ότι ο Τριαντάφυλλος του έταξε χρηματικό ποσό σε αυτόν και τον Κόρο για να μην τον ψηφίσει, ενώ δεν μπορούσε να πιστέψει την αλλαγή του τραγουδιστή από την ώρα που ψηφίστηκε.




Κόρο και Τριαντάφυλλος προσπάθησαν να τα βρουν, όμως το τετ α τετ τους είχε αντίθετα αποτελέσματα.




Βέβαια ούτε στους μπλε τα πράγματα ήταν καλύτερα. Ο Γιώργος Ταβλαδάκης δεν τα είχε με την Άννα Μαρία Βέλλη που τον ψήφισε, αλλά με τον Τζέιμς Καφετζή τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για το γεγονός ότι βγήκε στον… τάκο.




Την δική της εξήγηση έδωσε η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία έδειξε ενοχλημένη και με το ότι ο Ταβλαδάκης την είπε ψεύτρα εκτός από κλέφτρα και με το ότι ξέρει πράγματα απ έξω τα οποία χρησιμοποιεί για να τους ρίξει την ψυχολογία.




Καλά κρατούν και οι κόντρες Αλέξη Παππά και Ελευθερίας Ελευθερίου με την τριάδα Τζέιμς, Νίκου και Άννας Μαρίας.



Ένταση επικράτησε και πριν το αγώνα για την επικοινωνία με τον Τριαντάφυλλο να ζητάει συγγνώμη που παραφέρθηκε και ήταν απότομος, με τον Κόρο να παρεμβαίνει και να του θυμίζει ότι χθες έβρισε τον Ασημακόπουλο, ο οποίος μπήκε στην κουβέντα και ανέφερε πως ο τραγουδιστής προσπάθησε να τους δωροδοκήσει. Το μέρος του Τριαντάφυλλου πήρε ο Αλέξης Παππάς.



Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος που είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα με όλες τις εξελίξεις σε κόκκινους και μπλε, οι δυο ομάδες έδωσαν πάλι ντέρμπι. Ένα λάθος από τη Νικολέτα στους στόχους έδωσε τη δυνατότητα στη Χριστίνα να κάνει το 9-7 για τους μπλε.



Και στο best off run o Τζέιμς νίκησε τον Κόρο για το 10-7 και τάισε για ακόμα μια φορά την ομάδα του, προφέροντας της και την χαρά της επικοινωνίας.



Οι νικήτές και έφαγαν και επικοινώνησαν και για λίγο ξέχασαν τις διαφορές τους.

Στο συμβούλιο οι εντάσεις επέστρεψαν όταν ο Αλέξης Παππάς θέλησε να στηρίξει τον Τριαντάφυλλο και τα έβαλε με τον Κόρο, αναγκάζοντας τον Γιώργο Λιανό να επέμβει για να αποκαταστήσει την τάξη. Ο «Ντάφυ»  πλέον νιώθει μόνος όπως ο Αλεξης Παππάς και εξήγησε πως δεν έχει δωροδοκήσει καθέναν, απλά πάνω στη χαρά του σε κάποια νίκη είχε πει στους συμπαίκτες του ότι όταν βγουν έξω θα τους κάνει κάποιο δώρο.




Πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει ποιος παίκτης θα πάρει την δάδα του και θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, έδωσε τον λόγο στους υποψήφιους Νίκο Μπαρετζη, Γιώργο Ταβλαδάκη, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Τριαντάφυλλο, ο οποίος είπε πως αν παραμείνεισ το παιχνίδι επιβίωσης θα γίνει πόλεμος.




Τελικά το κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι τους Μπαρτζή, Κάσδαγλη, Τριαντάφυλλο και να στείλει σπίτι του τον Ταβλαδάκη.



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Γαλλία: Ακυρώνουν χειρουργεία στο Παρίσι για να ελευθερώσουν κλίνες ΜΕΘ

Σε διαθεσιμότητα o αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. για τον ξυλοδαρμό της Κυριακής

Συμφωνία Κομισιόν - Pfizer για επιπλέον 4 εκατ. δόσεις εμβολίων πριν τα τέλη Μαρτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης