Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε παράπονα στο ITV για τα σχόλια του Πιρς Μόργκαν πριν παραιτηθεί

Ο Πιρς Μόργκαν αμφισβήτησε τα όσα είπε η Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ - Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται ότι διαμαρτυρήθηκε για τον αντίκτυπο των λεγομένων του σε άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας

Η Δούκισσα του Σάσεξ διαμαρτυρήθηκε επισήμως στο βρετανικό δίκτυο ITV για τα σχόλια του Βρετανού δημοσιογράφου Πιρς Μόργκαν σχετικά με τη συνέντευξή της στην Όπρα, λίγες ώρες πριν την παραίτησή του από την εκπομπή «Good Morning Britain». Αυτό αποκαλύπτει πηγή, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να μίλησε με τους ιθύνοντες του βρετανικού δικτύου. Ωστόσο, αυτό που την ενόχλησε, όπως ισχυρίζεται η πηγή που δεν κατονομάζεται, δεν αφορούσε την «προσωπική επίθεση» του οικοδεσπότη της εκπομπής, αλλά ότι οι απόψεις του θα μπορούσαν να αναστατώσουν άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η Μέγκαν δεν ένιωσε πειραγμένη που ο Μόργκαν πιστεύει ότι είπε ψέματα για τις φυλετικές διακρίσεις στο Παλάτι και τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε όταν ήταν πέντε μηνών έγκυος, αλλά για τον αντίκτυπο των σχολίων του στα άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας.



Ο εκρηκτικός Βρετανός δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν εξακολουθεί πάντως να μην πιστεύει τίποτε από όσα είπε η Μέγκαν στην Όπρα. Χθες αποχώρησε από το πάνελ της εκπομπής του «Good Morning Britain» καβγαδίζοντας οn air με συνάδελφό του αφού επέμενε ότι δεν πιστεύει τίποτα από όσα είπε η Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην αφροαμερικανή παρουσιάστρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυξήθηκαν κατά 80% εν μέσω πανδημίας οι κλήσεις στην Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.

Προκαταβολή σύνταξης: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων - Αναλυτικά η διαδικασία

Στα χέρια της ΕΛΑΣ ένας από τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του αστυνομικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr