Η αγωνία στοSurvivor κορυφώνεται καθώς απόψε το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Οι αναμετρήσεις για τις δύο ομάδες θα είναι σκληρές, καθώς όλοι θέλουν να είναι νικητές στο συγκεκριμένο καθοριστικό αγώνισμα.
Τα spoiler έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν και φαίνεται πως θα έχουμε αρκετές εκπλήξεις. Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, τον αγώνα κερδίζει η Κόκκινη Ομάδα, έτσι οι Μπλε πάνε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Εκεί κερδίζει ηΆννα Μαρία Βέλλη. Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολουθεί, βγαίνει και ο πρώτος υποψήφιος-έκπληξη, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό- είναι Νίκος Μπάρτζης.
«Σήμερα, μάλλον, ατομική ασυλία κερδίζει η Άννα Μαρία Βέλλη. Οι παίκτες της Μπλε Ομάδας θα δώσουν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Νίκο Μπάρτζη», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.