Κι όμως ακόμη και μία γυναίκα, η οποία θεωρείται μία από τις πιο ισχυρές influencers και εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο της σόουμπιζ έχει δεχθεί άγριο εκφοβισμό για την εικόνα της.
Μέσα από stories στον προσωπικό λογαριασμό της, ηΙωάννα Τούνη αποκάλυψε πως στις δύο τελευταίες τάξεις του Δημοτικού δέχθηκε σκληρό εκφοβισμό από τους συμμαθητές της. Συγκεκριμένα ανέφερε πως, αν και ήταν μία πολύ καλή μαθήτρια και πολύ ενεργή με συμμετοχή σε πολλές δραστηριότητες, υπήρχαν πολλά άτομα που της επιτέθηκαν για την εικόνα της.
«Ετρωγα τρελό μπούλινγκ για τις ελιές που είχα στο πρόσωπό μουκαι για το σχήμα των αυτιών μου. Ελιές θρούμπες, μύτη Φαραώ και Λέγκολας ήταν μερικοί μόνο από αυτά που άκουγα… Κάποιο βράδυ μαζεύτηκαν κάτω από το σπίτι μου έξι αγόρια και με έφτυναν στα μούτρα» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη η οποία διευκρίνησε πως οι πρώην «μπούληδες» τώρα πλέον της «φιλούν τα πόδια»….
Στα stories της παρότρυνε τα παιδιά που της έστειλαν τις προσωπικές ιστορίες εκφοβισμού τους να απευθυνθούν σε κάποιον και να μιλήσουν, δίνοντας το τηλέφωνο του «Χαμόγελου του Παιδιού» για να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.