Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Snik: Δεν θα δώσω ραπόρτο σε κανέναν για την καρδιά μου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Snik: Δεν θα δώσω ραπόρτο σε κανέναν για την καρδιά μου

«Μπορεί να γράψει ο καθένας ό,τι θέλει, μπορεί να πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει, είμαστε δύο άνθρωποι τελείως διαφορετικοί σαν επαγγελματίες, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε τελείως διαφορετικοί στο σπίτι», λέει το γνωστό μοντέλο

Iliana-Snik
Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και όπως ήταν φυσικό επόμενο δεν θα μπορούσε να μη δεχτεί ερωτήσεις για τον Snik. Αναφορικά με όσους επικρίνουν τη σχέση τους, η παρουσιάστρια ήταν αποστομωτική:

«Δεν θα δώσω ραπόρτο σε κανέναν για την καρδιά μου. Μπορεί να γράψει ο καθένας ό,τι θέλει, μπορεί να πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει, είμαστε δύο άνθρωποι τελείως διαφορετικοί σαν επαγγελματίες, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε τελείως διαφορετικοί στο σπίτι. Λένε ότι ο Δημήτρης έχει θυμώσει με κάποιον και μιλάει άσχημα στα stories, άρα η Ηλιάνα είναι σαν τον Δημήτρη. Κανείς δεν βλέπει την καθημερινή παρουσία της Ηλιάνας που δεν μιλάει άσχημα, κανείς δεν σκέφτηκε να πει μήπως ο Δημήτρης είναι σαν την Ηλιάνα»;

Για τις αντιδράσεις του Snik όταν συναντά κάμερες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Ο Δημήτρης βρέθηκε με μια κάμερα στο πρόσωπό του όταν πήγε να κάνει ένα live, επειδή έγινε γνωστό ότι είμαστε ζευγάρι. Οπότε σαν πρώτη αντίδραση πας να προστατευθείς με κάποιον τρόπο. Από εκεί και πέρα, αν του αρέσει να ντύνεται έτσι, μπράβο του. Μου έχει κάνει και καλό γιατί δανείζομαι πολλά πράγματα».

Για τους στίχους των τραγουδιών του Snik, η απάντηση που έδωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν: «Η έννοια της ραπ και της τραπ είναι αυτή σε ολόκληρο τον κόσμο. Το τι λέει ένα τραγούδι δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος που το λέει κάνει το ίδιο και στη ζωή του ή σκέφτεται έτσι ή όλα αυτά. Τι είναι πιο σημαντικό, τι τραγουδάμε και τι λέμε ή ποιοι είμαστε πραγματικά στη ζωή μας και πώς συμπεριφερόμαστε; Μπορεί κι εμένα καμιά φορά να με ενοχλήσει κάποιος στίχος και να το συζητήσουμε με τον Δημήτρη, αλλά είναι καλλιτέχνης και είναι η δουλειά του, δεν μπορώ να ανακατευτώ. Ούτε ο Δημήτρης θα μου πει δεν μου αρέσει αυτό το θέμα στην εκπομπή σου, βγάλε το».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Snik: "Δεν θα δώσω ραπόρτο σε κανέναν για την καρδιά μου"


Ειδήσεις σήμερα: 

Κούγιας στον Άρειο Πάγο: Έχει στηθεί λαϊκό δικαστήριο για τον Λιγνάδη

Ρεκόρ εισαγωγών τις τελευταίες ώρες - «Αναδιάταξη» νοσοκομείων για να αντέξουν

Κούρτοβικ: Θα ζητήσουμε διακοπή της ποινής του Κουφοντίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης