Στα άκρα φαίνεται πως έχει φτάσει η κόντρα του Τριαντάφυλλου και της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor. Μετά την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου, ο τραγουδιστής έβαλε στο στόχαστρο τη δημοσιογράφο υποστηρίζοντας ότι δεν αποδίδει αγωνιστικά για την ομάδα της αλλά και δεν προσφέρει στις δουλειές της καλύβας.
Όσο η ώρα περνούσε ο Τριαντάφυλλος «φόρτωνε» και ανέβαζε τους τόνους εναντίον της λέγοντας ότι άλλοι δεν λένε την γνώμη τους για την ίδια και την στηρίζουν γιατί δεν αποχωρεί από το ριάλιτι «ως δολοφόνος με αγγελικό πρόσωπο» ενώ στην πραγματικότητα την κοροϊδεύουν.
Σε εκείνο το σημείο ο ίδιος έβαλε στην συζήτηση και τον πατέρα της Ανθής που παλιότερα ήταν πολιτικός: «Δεν ήσουν στενοχωρημένη με την αποχώρηση του Περικλή…Γελούσες.. Όχι αυτά σε εμένα, να ντρέπομαι για ποιο λόγο; Δεν θα φοβηθώ να πω την γνώμη μου επειδή κάποιοι την γλείφουν… Λέω αυτά που βλέπω… Δεν θα φοβηθώ να πω την γνώμη μου επειδή ανεβάζεις τον τόνο της φωνής σου ή επειδή κατάφερες να παραμείνεις… Μου είπε ότι θα με τελειώσει αλλά δεν την φοβάμαι επειδή ο πατέρας της ήταν υπουργός κι αν την στηρίζει».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.