Ρένια Λουιζίδου για Λιγνάδη: Δεν ξέρω τι να πω. Είναι τόσο βαθιά σοκαριστικό!

Ρένια Λουιζίδου για Λιγνάδη: Δεν ξέρω τι να πω. Είναι τόσο βαθιά σοκαριστικό!

«Ο καθένας μας ήξερε ένα περιστατικό αλλά τη σούμα δεν την είχαμε υπόψιν μας. Δεν ξέραμε ότι ήταν τόσες πολλές οι περιπτώσεις», είπε η ηθοποιός

Renia_Louizidou
Η Ρένια Λουιζίδου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε τόσο για την πορεία της στο χώρο της υποκριτικής όσο και για όσα σοκαριστικά αποκαλύπτονται για το χώρο του θεάτρου.

Η ηθοποιός είπε ότι στάθηκε τυχερή και δεν έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, καθώς προσπάθησε να αποφύγει τις επίφοβες συνεργασίες. «Ήταν τύχη, αλλά έτυχε και να ειδοποιηθώ εγκαίρως. Δεν μου έχει τύχει προσωπικά».

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε και για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις της Λίνας Μενδώνη, λέγοντας: «αυτό φεύγει από καθε σφαίρα… Μέχρι τώρα μιλούσαμε για ενήλικες ανθρώπους που έχουν να λύσουν τα θέματα τους. Εδώ είναι άλλη πίστα, τρομακτική. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι τόσο βαθιά σοκαριστικό που πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Ευτυχώς σήμερα έχει περάσει πια στα χέρια που έπρεπε να έχει περάσει. Της δικαιοσύνης, των εισαγγελέων».

«Είναι πολύ βαριά η κατηγορία πια. Ευτυχώς έχουμε έρθει σε αυτό το σημείο με ντράβαλα πολλά και μπρος πίσω χρονικά» πρόσθεσε η πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς». «Την τοποθέτηση της Λίνας Μενδώνη δεν την θεωρώ τοποθέτηση. Δηλαδη θα συνταχθώ με το 80% των συναδέλφων μου γιατί είναι μία θέση που δεν μπορείς να πεις «δεν ξέρω». Και αν πεις «δεν ξέρω», θα πρέπει να πεις και «παραιτούμαι». Δεν μπορείς να μην ξέρεις σε αυτή θέση».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9f5l7fllwo9-sf)



Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Λιγνάδης: Στην ανακρίτρια τις επόμενες ώρες κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή

Δημήτρης Λιγνάδης: Το «σκοτεινό» τέρας», η γυναίκα που τον «έδωσε» και οι νύχτες της φρίκης στο Μεταξουργείο

Lockdown: Πότε θα ανοίξει το λιανεμπόριο – Τα σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης