Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη και ο Λάμπρος επιτέλους παντρεύονται

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη και ο Λάμπρος επιτέλους παντρεύονται

Η Ελένη θα κάνει τα πάντα για να στείλει τον Βόσκαρη να σαπίσει στη φυλακή

Eleni_Lampros
Αυτό που όλοι περιμένουν επιτέλους γίνεται στις Άγριες Μέλισσες. Η Ελένη και ο Λάμπρος θα παντρευτούν και θα ζήσουν την αγάπη τους. Την ίδια ώρα η Ελένη συνεχίζει να δίνει μάχη προκειμένου να πληρώσει ο Βόσκαρης για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Παρότι η δολοφονία της Μαδούρου στις Άγριες Μέλισσες τη συγκλόνισε, η ίδια αποφασίζει να μην το βάλει κάτω, αλλά να καταφέρει να βάλει τον Βόσκαρη στη φυλακή και να δικαιώσει όλες τις γυναίκες που μαρτύρησαν στα χέρια του.

Ωστόσο, ο Λάμπρος της εκφράζει τη δική του επιθυμία για το τι θα κάνουν στη ζωή τους. Ο δάσκαλος, που στέκεται όλο αυτό το διάστημα στις Άγριες Μέλισσες στο πλευρό της σαν βράχος, θέλει πια να κάνει την Ελένη σύζυγό του, αφού αυτή είναι η επιθυμία και των δύο από τότε που ήταν ακόμη παιδιά.

Το Διαφάνι για πρώτη φορά στην ιστορία του περνάει μια μέρα που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Τίποτα δεν είναι ικανό να σκιάσει αυτή τη μέρα. Όπως γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό TV O’CLOCK, η Ελένη με τον Λάμπρο ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά τους και όλους όσοι τους αγαπούν.

Η Δρόσω και η Ασημίνα στέκονται στο πλευρό της αδελφής τους, καθώς για πρώτη φορά μετά από καιρό χαμογελάει ξανά. Για πόσο θα κρατήσει η ανακωχή με τους Σεβαστούς και οι ανέμελες στιγμές στις Άγριες Μέλισσες;

Ειδήσεις σήμερα:

Αννίτα Πάνια: Χωρίς ρεύμα, θέρμανση και νερό για τρεις μέρες - Το μήνυμα της παρουσιάστριας

Survivor - Βασίλης Ζούλιας για Περικλή Κονδυλάτο: «Έυκολα γίνεται αγριόγατα της ζούγκλας»

Πούτιν: H «μυστική κόρη» του δηλώνει ότι απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης