Το νέο μήνυμα της Ζέτας Δούκα: Δεν θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού και της αμφιβολίας πριν βγω να μιλήσω

Το νέο μήνυμα της Ζέτας Δούκα: Δεν θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού και της αμφιβολίας πριν βγω να μιλήσω

Τρεις εβδομάδες μετά τις αποκαλύψεις για τον Γιώργο Κιμούλη η ηθοποιός στέλνει το μήνυμα: «Μη φοβάσαι»

Zeta_Douka
Η Ζέτα Δούκα πριν από τρεις εβδομάδες μέσα από την εκπομπή της Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε όταν συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη. Η ηθοποιός ουσιαστικά άνοιξε το δρόμο και έκανε πολλά στόματα να ανοίξουν και να καταγγείλουν περιστατικά βίας η σεξουαλικής κακοποίησης στο θέατρο από γνωστούς και... φτασμένους σκηνοθέτες και ηθοποιούς.

Πριν λίγη ώρα, η ηθοποιός, που όλο αυτό το διάστημα δέχεται πολλά μηνύματα στήριξης και αγάπης προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση-εξομολόγηση. Μέσα από το κείμενό της αποκάλυψε τα συναισθήματα που ένιωθε λίγα λεπτά πριν την πάρει την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά, ενώ έκανε λόγο και για το κύμα αγάπης που την έχει κατακλύσει μετά από αυτή.

«Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την αποκάλυψη της βίας που υπέστην στην επαγγελματική μου ζωή. Γυρίζοντας πίσω το χρόνο, δε θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού και της αμφιβολίας που με κατέκλυζαν μέχρι και ένα δευτερόλεπτο πριν πάρω την απόφαση να μιλήσω ανοιχτά και συναισθηματικά.Δε θα ξεχάσω όμως ποτέ, ένα δευτερόλεπτο μετά την αποκάλυψη το αίσθημα της γαλήνης και της δύναμης. Ήταν σαν να με έλουζε ένα ζεστό φως που απελευθέρωσε και ελάφρυνε επιτόπου την ψυχή μου. Δε θα ξεχάσω σίγουρα ποτέ το δίχτυ ασφάλειας που στήθηκε από συναδέλφους, φίλους, από γνωστούς και αγνώστους που διέκριναν την αλήθεια μου και εκτίμησαν ότι ήρθε η ώρα για ριζική αλλαγή. Κι έτσι τώρα είμαστε όλοι μαζί! Μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, τη δύναμή σου, την αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί. Βασανίστηκες και πρέπει να γιατρευτείς. Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει. Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα, είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου. Μη φοβάσαι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka)



Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Μέχρι πότε θα χιονίζει στην Αττική - Τι λένε οι μετεωρολόγοι

Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» το ΕΣΥ - 649 εισαγωγές σε νοσοκομεία μέσα σε 3 μέρες!


Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και το… θαύμα του «Παπα Ντάφυ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης