Κατερίνα Διδασκάλου για τον άστεγο που φιλοξενεί: Δίδαξε πολλά σε μένα και τα παιδιά μου

Κατερίνα Διδασκάλου για τον άστεγο που φιλοξενεί: Δίδαξε πολλά σε μένα και τα παιδιά μου

Τι είπε η δημοφιλής ηθοποιός για τις καταγγελίες στοχώρο του θεάτρου αλλά και τη δική της προσωπική εμπειρία

Κατερίνα Διδασκάλου: Φιλοξενώ έναν άστεγο 7 χρόνια και μου έχει διδάξει πολλά
Την Κατερίνα Διδασκάλου τα τελευταία δύο χρόνια το τηλεοπτικό κοινό την απολαμβάνει μέσα από τις Άγριες Μέλισσες. Η καταξιωμένη ηθοποιός με υποκριτική μαεστρία υποδύεται τη Μυρσίνη Σεβαστού. Η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη ξετύλιξε το κουβάρι της προσωπικής της διαδρομής και μίλησε για όλα.

Τα παιδικά της χρόνια και τους δύο υπέροχους γονείς της, το θέατρο, την αγάπη της για το περιβάλλον αλλά και τον άστεγο που τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί στο σπίτι της! Η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη θύελλα που έχει ξεσπάσει με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος.

Υπέροχα παιδικά χρόνια
Θυμάμαι τους γονείς μου να τραγουδάνε συνέχεια όχι βέβαια επαγγελματικά. Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, ήταν ήδη έτοιμος. Η μητέρα μου μου είπε ότι είναι κρίμα να πάνε χαμένοι τόσο καλοί βαθμοί. Στα 14 μου κατάλαβα ότι θα γίνω ηθοποιός.

Ο άστεγος και πώς τον έβαλε στο σπίτι της
Έχω φτιάξει μια μικρή γωνίτσα σε έναν άστεγο και μένει ακόμα στο σπίτι μου. Τον είδα πριν από 7 χρόνια κάνοντας βόλτα στην Ακρόπολη. Ζούνε μέσα στο δάσος. Ο κύριος αυτός μου έκανε εντύπωση, γιατί φρόντιζε 4 σκυλιά και είχε πάντα κάτι να προσφέρει. Χρήματα δεν δεχόταν ποτέ. Μόνο φαγητό για εκείνον και τα σκυλιά του. Μας δίδαξε πολλά και εμένα και τα παιδιά μου.

Κατερίνα Διδασκάλου: Φιλοξενώ έναν άστεγο 7 χρόνια και μου έχει διδάξει πολλά


Οι καταγγελίες στο χώρο της θεάτρου και οι προσωπικές της εμπειρίες
Ότι μου συνέβη το έχω τακτοποιήσει και το έχω πει εκεί που πρέπει. Έχω ζήσει τραγικές στιγμές. Έχω ζήσει το μένος για κυριαρχία και εξουσία. Το να χρησιμοποιείς την εξουσία σε κάνει υπάνθρωπο. Ένα 20χρονο παιδί δεν ξέρει τι του γίνεται. Αν έρθει ένα παιδί 25 χρονών και σου πει “είμαι ερωτευμένος μαζί σου”. Μου έχει συμβεί αυτό και του είπα φέρε το μονόλογό σου και αν αξίζεις θα πω μια καλή κουβέντα για σένα. Και τα έχασε. “Του έπεσε το σαγόνι”. Προσευχήθηκα πολύ να μην έχω κοντά μου τέτοιους ανθρώπους. Ήρθε ο καιρός να τους βάλουμε στην άκρη κάποιους ανθρώπους.

Κατερίνα Διδασκάλου: Έχω ζήσει τραγικές στιγμές από ανθρώπους εξουσίας


Οι δύο γάμοι και τα τρία παιαδιά
Με τον πρώτο μου άντρα έμεινα λιγότερο από δέκα χρόνια. Τον γνώρισα στη Νέα Υόρκη, ήταν διπλωμάτης και σπουδαίος ποιητής. Μαζί του απέκτησα τις δυο κόρες μου. Τον γιο μου τον έκανα σε πιο ώριμη ηλικία. Με άλλο μπαμπά. Ήμουν 35αρα. Υπάρχει κάτι στη ζωή μου. Δεν είμαι παντρεμένη και δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Όταν υπάρχει μια ουσιαστική σχέση, είναι θέμα χώρου και χρόνου. Από μια σχέση ζητάω σεβασμό και αγάπη για αυτό που κάνω και είναι δύσκολο. Εγώ ας πούμε δεν θα μπορούσα να είμαι με ηθοποιό. Δεν είναι εύκολο για τον άλλο στις ερωτικές σκηνές. Δεν είναι εύκολο. Πρέπει ο άλλος να καταλαβαίνει ότι αυτή είναι η ζωή σου και δεν μπορεί να αλλάξει. Είναι δύσκολο να παίξεις μια ερωτική σκηνή. Εγώ ήμουν τυχερή στις ερωτικές σκηνές. Οι συνάδελφοί μου ήταν ένας κι ένας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Μέχρι πότε θα χιονίζει στην Αττική - Τι λένε οι μετεωρολόγοι

Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» το ΕΣΥ - 649 εισαγωγές σε νοσοκομεία μέσα σε 3 μέρες!


Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και το… θαύμα του «Παπα Ντάφυ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης